• Свеж
Droos Fitness Tracker Tracker Повик и потсетници за потсетници за потсетници со 1,09 инчен IPS екран на боја паметен часовник со алармен часовник за стопирање на калории на калории
zoom_in

Droos Fitness Tracker Tracker Повик и потсетници за потсетници за потсетници со 1,09 инчен IPS екран на боја паметен часовник со алармен

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Известување за повик : Не пропуштајте важни повици, без разлика дали е да се организираат домашни работи, или да шетате, да трчате, да возиме или да се искачувате на планина, повиците за мобилни телефони ќе бидат наметнати на часовникот навреме, одговарајќи на еден чекор, ослободувајќи ги рацете , и одговарање на поефикасно Мулти-спортски режим : Постојат различни вообичаени спортски режими вградени, користејќи интелигентни спортови алгоритми, следење во реално време на статусот на обука и анализа на податоци за професионална спортска состојба, така што можете подобро да ги разберете вежбањето и да направите спортски проследување. Вашиот часовник за следење на здравјето : Нашиот часовник за следење на фитнесот може да ви обезбеди мониторинг во реално време за да ви помогне подобро да ја разберете вашата физичка состојба и да направите разумни прилагодувања на вашиот животен стил. IP67 Водоотпорен живот : Одлично запечатување, со IP67 водоотпорна и испоротна способност, исполнете ги дневните и спортски водоотпорни барања за спортски живот, без разлика дали е пот или мали капки дождови, може лесно да се справи со тоа. Повеќе корисни функции : Овој педометар има многу други корисни функции, како што се педометар, калории, далечина, будилник, време/датум, стоперка, обичајно бирање, потсетник за повик и пораки, режим на мулти-спорт, итн. Известување за повик : Не пропуштајте Важни повици, без разлика дали е да се организираат домашни работи, или да се шетаат, да трчаат, да возите или да се искачуваат на планина, повиците за мобилни телефони ќе бидат наметнати на часовникот навреме, одговарајќи на еден чекор, да ги ослободувате рацете и да одговарате поефикасно. Мулти-спортски режим : Постојат различни вообичаени спортски режими вградени, користејќи интелигентни спортови алгоритми, следење во реално време на статусот на обука и анализа на податоци за професионална спортска состојба, така што можете подобро да ги разберете вежбањето и да направите спортски проследување. Вашиот часовник за следење на здравјето : Нашиот часовник за следење на фитнесот може да ви обезбеди мониторинг во реално време за да ви помогне подобро да ја разберете вашата физичка состојба и да направите разумни прилагодувања на вашиот животен стил.

Color:
pink, silver
Applicable crowd:
ladies, fashion
Compatible system:
fully compatible
Screen size:
1.09 inches IPS
Interface:
USB 2.0
Screen Material:
Alloy
Battery capacity:
140mAh
Operation mode:
touch + button
Product size:
40*16mm
Screen resolution:
240*240
Wristband Material:
Leather
Communication type:
no card inserted
Waterproof:
IP67 waterproof
Charging method:
Magnetic charging
Functions:
pedometer, calories, distance, alarm clock, time/date, stopwatch, custom dial, call and message reminder, multi-sport mode, etc.
Packing list:
Watch*1:
Charger*1:
Manual*1:
Notice:
Due to the influence of light, the color of the picture may be different from the actual product, please refer to the actual product :

Поврзани производи..