• Свеж
Флексибилна лента за истегнување на вратата на домаќинството Танц за танцување гимнастика обука за нозе за истегнување на нозете лента за јога лента погодна за ко?
zoom_in

Флексибилна лента за истегнување на вратата на домаќинството Танц за танцување гимнастика обука за нозе за истегнување на нозете

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Подобрете го нивото на обука преку ефективни вежби за истегнување, погодно за обука за танц и гимнастика Лесен за употреба носилки за нозе што ја подобрува флексибилноста на нозете, рамнотежата и опсегот на движење во природно држење на телото. Еластичната лента може да се мие, избришете со влажна и сува крпа, лесна за чистење и издржлива. Streath Strap усвои високо квалитетна ткаенина, ткаење со висока густина, флексибилно и сигурен, безбеден и пријателски за кожата, има долг животен век. Можете да користите лента за истегнување за да направите различно движење за истегнување, мала тежина и преносно, лесен за носење, погодно за различна пригода. Подобрете го нивото на обука преку ефективни вежби за истегнување, погодно за обука за танц и гимнастика. Лесен за употреба носилки за нозе што ја подобрува флексибилноста на нозете, рамнотежата и опсегот на движење во природно држење на телото. Еластичната лента може да се мие, избришете со влажна и сува крпа, лесна за чистење и издржлива. Streath Strap усвои високо квалитетна ткаенина, ткаење со висока густина, флексибилно и сигурен, безбеден и пријателски за кожата, има долг животен век. Можете да користите лента за истегнување за да направите различно движење за истегнување, мала тежина и преносно, лесен за носење, погодно за различна пригода.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Door Stretch Strap
Material:
Polyester Cotton
Purpose:
In addition to helping the muscles and bones to stretch and prolong the time of posture stay, the body can also be tightly buckled by the stretching band, the hands can be free, and the stretching movement can be done to your heart's content.
Package List:
1 x Stretch Strap:
1 x Rin:

Поврзани производи..