• Свеж
Опсег на отпорност на ОДОВАЛКЕР Слика 8 Алатка за фитнес опрема за фитнес опрема за вежбање на вратот на вратот на задниот дел
zoom_in

Опсег на отпорност на ОДОВАЛКЕР Слика 8 Алатка за фитнес опрема за фитнес опрема за вежбање на вратот на вратот на задниот дел

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Погодни за сите - овој опсег за истегнување на отпорот на титулата се одлични за жени и мажи од сите нивоа на фитнес Вежбајте ги нозете, рацете, грбот, глуждовите, колковите или рамената со кој било поединечен опсег или повеќе ленти заедно за да го обезбедат вистинското ниво на отпор за вас. Отпорни ленти за жени мажи : ги зајакнуваат рацете, градите, рамената, грбот, нозете и бухтите. Слика 8 лента за отпор : меки гумени рачки за дополнителна удобност. Обновите за отпор ви овозможуваат да добиете вкупно тренингот на телото без тегови. Подобрете ја вашата сила, моќ, експлозивност и флексибилност со овие универзални долги опсези. Лесниот дизајн пакува лесно во куфер. Високо преносно - Користете каде било, во кое било време. 8 облик на лента за отпорност : јога салата фитнес влечење јаже 8 збор еластично за вежбање мускули за обука на цевки Спецификација : Боја : црвена, жолта, сина, зелена, црна, сива нова и високо квалитетна. Одлично за домашна обука заснована на сила. Направено од премија за квалитетна гума латекс и нема да го надминува за разлика од поевтините. Ви овозможува да ја тонирате и скулптирате секоја мускулна група. И за мажи и за жени. Идеално за патување и складирање. Нашите цевки за отпор се изработени од професионален квалитетен природен гума латекс.

Color:
Red,Yellow,Blue,Green,Black,Gray
Brand New and High Quality. :
Great for home-based strength training. :
Heavy resistance. :
Made from premium quality rubber latex and will not over-stretch unlike the cheaper ones. :
Allows you to tone and sculpt every muscle group. :
Both for men and women. :
Ideal for travel and storage. :
Our resistance tubings are made of professional quality natural rubber latex. It will not recoil and twinge your chest hair as it may sometimes happen with the metal springs. :
Rubber bands are easily added or removed by snapping on or snapping off action. :
Package included:
2 x Strength Training Resistance Band(Random Color) :
Note:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We the style is the same as shown in the pictures, but not the same performance on different bodies as on the model. :

Поврзани производи..