• Свеж
СОСОПОРТ Дигитален часовник Дигитален аларм часовник Дигитален спортски часовник Пластичен студентски часовник Слиен аларм часовници Зглобот Смарт часовник за ?
zoom_in

СОСОПОРТ Дигитален часовник Дигитален аларм часовник Дигитален спортски часовник Пластичен студентски часовник Слиен аларм часовници Зглобот

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Изгледот е едноставна, стилска и разноврсна боја и може да се примени во повеќето видови на прилики Ефикасно и интелигентно, можете да го проверите вашето време точно и попогодно овој часовник. Уникатен дизајн, вклучува режими за вежбање и ви овозможува да имате добри навики за фитнес. Користејќи мала тежина и издржливи пластични материјали, овој часовник е безбеден и нежен, можете да го носите со доверба. Главно се користи за мониторинг на здравјето, вклучително и рекорд на чекор за вежбање, мониторинг на спиење, режим на мулти-спорт и други информации. Изгледот е едноставна, стилска и разноврсна боја и може да се примени во повеќето видови на прилики. Ефикасно и интелигентно, можете да го проверите вашето време точно и попогодно овој часовник. Уникатен дизајн, вклучува режими за вежбање и ви овозможува да имате добри навики за фитнес. Користејќи мала тежина и издржливи пластични материјали, овој часовник е безбеден и нежен, можете да го носите со доверба. Главно се користи за мониторинг на здравјето, вклучително и рекорд на чекор за вежбање, мониторинг на спиење, режим на мулти-спорт и други информации. Опис Ова е модерен спортски часовник со употреба на пластични материјали. Има разумен дизајн и практични функции. Дизајнирано да ви помогне точно да го следите и проверите времето, и можете да имате подобри навики за живеење и да го одржувате вашето здравје.

Поврзани производи..