• Свеж
КИР Елегантно Куќиште За Контактни Леќи, Преносливо Куќиште За Леќи За Очи Од Висока класа, 3 Пара Случај За Патување Со Контактни Леќи За Ретро Минималистичка Личн?
zoom_in

КИР Елегантно Куќиште За Контактни Леќи, Преносливо Куќиште За Леќи За Очи Од Висока класа, 3 Пара Случај За Патување Со Контактни

DEN 840.16

Стока
check Во продавницата

УПОТРЕБА НА ПРОИЗВОДОТ : футрола за патни леќи за чистење, дезинфекција и складирање на разни видови контактни леќи КОМПАКТЕН и ЛЕСЕН : симпатична кутија за контактни леќи е лесна за носење, нема мирис и едноставен дизајн. ЗАДОВОЛЕТЕ ПОВЕЌЕ ГРУПИ НА ПОТРЕБИ : оваа кутија доаѓа со 3 слатки кутии за контактни леќи во една кутија, кои можат да ги задоволат леќите со повеќе бои и употреба на патувања во исто време. Dailyономски ВРВОВИ : дневната кутија за контактни леќи безбедно се затвора за да можете да ја ставите во торба, паричник или кој било пренослив сад. КОМПЛЕТНА ГАЛАНТЕРИЈА : ладна кутија за контактни леќи, лесна за употреба, носење стап * 1 + пинцета * 1 + течно шише за зачувување * 1 + двојна кутија * 3. УПОТРЕБА НА ПРОИЗВОДОТ : футрола за патни леќи за чистење, дезинфекција и складирање на разни видови контактни леќи. КОМПАКТЕН и ЛЕСЕН : симпатична кутија за контактни леќи е лесна за носење, нема мирис и едноставен дизајн. ЗАДОВОЛЕТЕ ПОВЕЌЕ ГРУПИ НА ПОТРЕБИ : оваа кутија доаѓа со 3 слатки кутии за контактни леќи во една кутија, кои можат да ги задоволат леќите со повеќе бои и употреба на патувања во исто време. Dailyономски ВРВОВИ : дневната кутија за контактни леќи безбедно се затвора за да можете да ја ставите во торба, паричник или кој било пренослив сад. КОМПЛЕТНА ГАЛАНТЕРИЈА : ладна кутија за контактни леќи, лесна за употреба, носење стап * 1 + пинцета * 1 + течно шише за зачувување * 1 + двојна кутија * 3. Приказната ги поместува срцата на луѓето од деталите; работата добива успех од деталите; доброто богатство ги освојува срцата на деталите., квалитетот што може да се допре, уникатноста што не може да се копира. Ние сме подготвени да го носиме вашиот префинет вкус на патот и да создадеме подобар свет!Упатство за употреба : 1 Ве Молиме исплакнете со чиста вода пред и по употреба 2 Откако ќе вбризгате слој раствор за зачувување Во кутијата со близнаци,чувајте ја леќата (имајте предвид дека леќата е поставена во кутијата,ставете ја на работ од кутијата со близнаци) и затегнете го капакот мерки на претпазливост : 1.

Поврзани производи..