• Свеж
Фомијес Врзани Очи За Возрасни Очила За Мрзливи Очи Детски Очила Закрпи За Очи За Возрасни Лепенка За Корекција На Очите Мека Лепенка За Очи За Очила Додатоци ЗА Оч?
zoom_in

Фомијес Врзани Очи За Возрасни Очила За Мрзливи Очи Детски Очила Закрпи За Очи За Возрасни Лепенка За Корекција На Очите Мека Лепенка За

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Крпа и сунѓер ПИРАТСКИ ЗАКРПИ ЗА ОЧИ за ВОЗРАСНИ Широка примена На Лепенки За Очи : овие меки закрпи за очи се вклопуваат за една нега на очите, штит и лекуваат деца мрзливи очи. Без возбудливо, избегнувајте предизвикување иритација на кожата, особено добро за амблиопија страбизам. Исто така, добар капак за очи за забава За Ноќта на Вештерките, маскарада итн. ЕДНА ЛЕПЕНКА за ОЧИ Идеја за забава за облекување, исто така добра маска за очи за забава за облекување На Ноќта на Вештерките, маскарада итн. Лепенка забава за живот. Една големина одговара на повеќето деца. ЗАШТИТНА ЛЕПЕНКА за ОЧИ закрпите за очи се изработени од врвен материјал, кој е мазен и удобен. СТРАБИЗАМ врзани очи - Погоден За нега на едно око и заштита на очите, без иритација на кожата, особено за амблиопски страбизам. ДЕТСКА ЛЕПЕНКА за ОЧИ Исто така, може да биде добар предмет за употреба на косплеј. Список на пакети 4 х Карактеристики-Големина : Околу 7, 5х7, 5х1см лепенка за очи за очила. - Боја : Црни, Сини, Розови, виолетови детски закрпи за очи. - Материјал : Крпа, сунѓер лепенка за очи. - Погоден за нега и штит за едно око и без иритација на кожата, особено добар за Амблиопија Страбизам Лепенка За Очи. - Пренослива големина и лесна За Извршување Прилагодлива Маска За Едно Око. - Изработен од врвен материјал, тој е мазен и удобен Астигматизам Закрпи.

Поврзани производи..