• Свеж
ДОИТУЛ 2 Комплети Кутии За Комплети Жени За Шише Со Контејнери За Складирање Дневен Практичен Држач На Отворено Девојки Лево/Десно Пинцети Очи Дами Око Пренослив Д?
zoom_in

ДОИТУЛ 2 Комплети Кутии За Комплети Жени За Шише Со Контејнери За Складирање Дневен Практичен Држач На Отворено Девојки Лево/Десно Пинцети

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

СЛУЧАЈ ЗА НОСЕЊЕ КОНТАКТНИ ЛЕЌИисто така, може да биде добар избор за подарок за вашите пријатели, многу ќе им се допадне ЈАСНО КУЌИШТЕ ЗА КОНТАКТНИ ЛЕЌИ користи Едноставен дизајн. Многу е погоден за ставање во вреќи, маси и ормари или на кое било друго место. КОМПЛЕТИ ЗА ПАТУВАЊЕ СО КОНТАКТНИ ЛЕЌИнаправен е од материјал, Безбеден и безбеден, пријателски за кожата. вашите контактни леќи и безбедни. Заменете ја вашата скршена кутија за контактни леќи со оваа нова. СЛУЧАЈ ЗА КОНТАКТНИ ЛЕЌИИзработени Од одличен квалитетен материјал и безбедни за употреба. СЛУЧАЈ ЗА НОСЕЊЕ КОНТАКТНИ ЛЕЌИисто така, може да биде добар избор за подарок за вашите пријатели, многу ќе им се допадне. ЈАСНО КУЌИШТЕ ЗА КОНТАКТНИ ЛЕЌИ користи Едноставен дизајн. Многу е погоден за ставање во вреќи, маси и ормари или на кое било друго место. КОМПЛЕТИ ЗА ПАТУВАЊЕ СО КОНТАКТНИ ЛЕЌИнаправен е од материјал, Безбеден и безбеден, пријателски за кожата. вашите контактни леќи и безбедни. Заменете ја вашата скршена кутија за контактни леќи со оваа нова. СЛУЧАЈ ЗА КОНТАКТНИ ЛЕЌИИзработени Од одличен квалитетен материјал и безбедни за употреба. Пакетот Вклучува 2 x надворешна кутија 12 x кутии за леќи 2 x пинцети 2 x подигање стап 2 x карактеристики на течно шише За нега на х-Пренослива големина, Лесна, лесна за носење, може да се користи за Патувања и активности На отворено Држач За Пластични Контактни Леќи. - Цврстата кутија може вашите леќи од штета. Заменете ја старата или скршената кутија за леќи со нова џебна кутија за контактни леќи. - Големина : 16х9, 8х1, 9см/6, 29х3, 85х0 апликатор за контактни леќи.

Поврзани производи..