• Свеж
Алипис 1 парчиња чистач за чистење на контејнери за задржување на садови за прицврстувачи за накит за накит за чистач за чистење на часовници за чистење очила за чи?
zoom_in

Алипис 1 парчиња чистач за чистење на контејнери за задржување на садови за прицврстувачи за накит за накит за чистач за чистење на

DEN 216.64

Стока
check Во продавницата

Случај за чистење на средства за чистење- може брзо да ја исчисти очилата и да ја одржува чиста, заштитувајќи ја вашата очила Гледајте уред за чистење- изработен од пластика, издржлив и практичен, може да ви служи за некое време. Случај за миење на очила- Не може да биде дома, туку и во канцеларијата и може да се носи со вас. Уред за чистење на монети- многу погоден за чистење и заштита на очилата или други предмети. Кутија за чистење на очила- Оваа чистачка за очила е изработена од високо квалитетни материјали, безбедни и, и може да биде за некое време. Случај за чистење на средства за чистење- може брзо да ја исчисти очилата и да ја одржува чиста, заштитувајќи ја вашата очила. Гледајте уред за чистење- изработен од пластика, издржлив и практичен, може да ви служи за некое време. Случај за миење на очила- Не може да биде дома, туку и во канцеларијата и може да се носи со вас. Уред за чистење на монети- многу погоден за чистење и заштита на очилата или други предмети. Кутија за чистење на очила- Оваа чистачка за очила е изработена од високо квалитетни материјали, безбедни и, и може да биде за некое време. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на кутијата за перење -Материјал : Пластичен дијамантски часовник -Големина : 16.93x3 мини накит чиста кутија. -Појава : Бела и сина кутија за накит за ѓердан -Автоматско дизајнирање на чистење може да ви помогне да ја исчистите очилата за чистење за кратко време.

Поврзани производи..