• Свеж
Гроздобер постери за печурки габа за печатење wallидна уметност отпечатоци рустикална печурка wallид виси илустративен референтен табела постер за дневна соба канце?
zoom_in

Гроздобер постери за печурки габа за печатење wallидна уметност отпечатоци рустикална печурка wallид виси илустративен референтен табела

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

Инспирирајте ја способноста за учење и креативност : ќе добиете 1 парче гроздобер печурски печати со рамка од дрво и 1 парче висечко јаже прикачено на едно од нив, wallидната уметност е приближно 15,7 x 19,7 инчи; Многу е погодно да се обеси и може да инспирира детско учење и способност за креативност. Цврст и лесен : Гроздобер декорацијата што виси wallид од печурки е внимателно печатена во платно со добра резолуција, закачалките се изработени од лесен и цврсто дрво, нема да се пробие и деформира, бојата на површината е живописна и нема да избледи лесно, еднократно и нема чудно и нема чудно и нема чудно Мириса, може да ви даде искуство со добра употреба. Интересен дизајн : Дизајнот на постери за гроздобер куќа од печурки се состои од многу видови печурки и стилови кои ги обновуваат античките начини, интересен дизајн може да создаде ретро атмосфера што ќе го привлече вниманието на гостите од далечина, вашата домашна декорација ќе биде поелегантна. Образовни алатки : како и да се биде убав wallиден декор за дневна соба, канцеларија, училница, спална соба, кујна, цврста просторија, дрвена куќа и игротека, овој постер за печурки за азбука е алатка за предавање за луѓе што учат видови и изглед на печурки, проширете вашето знаење. Widely applicable : this vintage mushroom wall hanging ornament has a wide range of uses, it is suitable for decorating kids room, nursery, wall, cabinets, backyard, windowsill, balcony, dormitory, school, classroom, corridor, restaurants, libraries, hotels, И каде и да сакате да станете привлечни.

Поврзани производи..