• Свеж
Под контрола плус Спортски градници со големина на жени за жени со голема поддршка Беспрекорен тркач, поставени бели/црни спортски градници за јога, тренинзи за тр?
zoom_in

Под контрола плус Спортски градници со големина на жени за жени со голема поддршка Беспрекорен тркач, поставени бели/црни спортски

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

95% полиестер, 5% спандекс Повлекување на затворање. 【Удобно за носење】 Под контрола на спортскиот градник за отстранлив подлога е дизајниран да ви даде крајна удобност. Дизајн на тркачот назад. 4-насочна ткаенина за истегнување ви обезбедува поддршка без жица и удобна, се движи со истегнување. Нема затворање, стил на влечење. 【Квалитет и ткаенина за дишење】 Големи меки отстранливи чаши за вашето дополнително ткиво на дојка, меки, но сепак поддржувачки чаши без жица кои лесно се движат под облеката, отстранливо подлога за да овозможат симетрично движење. 【Подобрување на вашиот изглед】 Дизајн на текстура на задната мрежа Обезбедете влага, мека удобна и дишените жени, спортски градник ви дава соодветност и поддршка што ви е потребна за вашите напорни вежби. Има свиленкаста мазен внатрешен градник што го прави навистина лесен за преземање и исклучување. 【Ви одговара совршено】 Нашиот спортски градник на тркачот има две специјални алатки, затегнување и безжичен лесен, за да се обезбеди совршено вклопување за вас. 【Обезбедува максимална поддршка】 Не само што тие нудат поддршка каде ви е потребна, туку и, тие можат да се мешаат и да се совпаѓаат со другите врвови на тренингот. Ова е секојдневен градник кој е мазен и поддржувачки; Исто така, изгледа одлично под други парчиња. ★ Совршен дизајн за удобност и поддршка ★ Овој спортски градник Racerback за жени има ласкав и удобен дизајн на тркачки бек, отстранливи инсерти за чаши за лесна нега. Носењето на вистинскиот спортски градник е важно да им дадете поддршка на вашите гради. Овој спортски градник за жени е градник со средно влијание и има отстранливи влошки за градите за удобност.

Поврзани производи..