• Свеж
Обичен женски обичен ракав на Пкабогби, екипаж, џемпер на екипажот на екипажот на екипажот на екипажот на екипажот, лабава лесна маичка со врвови на врвови на врвов?
zoom_in

Обичен женски обичен ракав на Пкабогби, екипаж, џемпер на екипажот на екипажот на екипажот на екипажот на екипажот, лабава

DEN 511.84

Стока
check Во продавницата

95% полиестер, 5% спандекс Повлечете го затворањето. Материјал за миење. Материјал : полиестер и спандекс, истегната ткаенина, лесна, мека и дише. Карактеристики : Вратот на екипажот, опуштено вклопување, долги ракави, паднато рамо, рабовите на пламенот, лепенката лажна две заоблени полите ќе донесат многу потребни „омф“ на вашиот секојдневен изглед. Натпреварувања : Овие врвови на џемпери е одличен избор да се создаде трендовски изглед за шопинг до спарување со вашите омилени фармерки и хеланки, здолниште со моливи или пакувања многу симпатични и пријатни! Повод : Обичниот и лабавиот стил го прави одличен за најразлични активности. Погодно е за секојдневно носење, работа, на отворено, училиште, шопинг, датира, одмор и вежбање. Тоа е задолжително во вашата гардероба. Грижа : Миење на рацете или машина за миење на машината, не бели, не се суши. Лесно е да се досадувате кога немате многу врвови за да изберете и да се покажете?. Ако сакате уникатна шема во вашата секојдневна гардероба, оваа маичка за туника е точното парче што ви треба!. Едноставната силуета е обична шик и никогаш не е застарена. Тоа ќе биде совршен подарок за вашата мама, тетка, баба или вашите најдобри пријатели!. Обичниот стил на мода за џемпери е совршен избор за да бидете во чекор со вашиот активен животен стил. Womenените џемпери кои имаат различни блокови во боја, пуловер. Симпатични врвови за жени дизајнирани со обичен стил, лесно да се носат во секое време совршено натпревар со нозе, слаби фармерки, чизми-или џогер за пријатно-трендиски изглед. Sweetshirt за жени е дизајнирана за спорт, активна, на отворено, училиште, канцеларија, работа, секојдневно носење.

Поврзани производи..