• Свеж
АВТОМОБИЛ ПРЕДВОДЕНИ Светла За Внатрешни Работи, 7 Бои ПРЕДВОДЕНИ Светла На Допир, Внатрешни Светла За Автомобили со 6 Мониста СО СВЕТЛИ ЛЕД Светилки, Преносливо СВ?
zoom_in

АВТОМОБИЛ ПРЕДВОДЕНИ Светла За Внатрешни Работи, 7 Бои ПРЕДВОДЕНИ Светла На Допир, Внатрешни Светла За Автомобили со 6 Мониста СО СВЕТЛИ ЛЕД

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Внатрешни Светла Предводени од автомобил : флексибилниот дизајн обезбедува овие led светла инсталирани уредно и погодни за разни возила како автомобили, пикап камиони, Теренци, RV и сл USB Полнење АВТОМОБИЛ LED Светла На Допир : Дизајн на прекинувач На Допир, полнење со usb, време На Полнење : околу 40 минути; може да го задржи осветлувањето околу 1,5 часа. Широка Примена : LED светлата на допир може да се инсталираат на темни места како што се кутии за складирање, кутии за потпирачи за раце, врати за автомобили, агли на седиштата итн., може широко да се примени и како извор на светлина за итни случаи, кампување, одржување на автомобили, работа итн. И неговиот широк опсег на осветлување обезбедува изобилство осветлување за читање, работа и видео конференција. Овален Дизајн во класичен Стил : Вградени 6 МОНИСТА СО ЛЕД светилки СО висока осветленост, помошното осветлување е јасно и лесно се наоѓа, видете низ проѕирниот капак за да видите низ светлината, а не блескави. Лесен За Инсталирање : Лед светлата на допир лесно се инсталираат на површината на објектот, тој е фиксиран со двострана лента и магнетна привлечност, а усвојувањето на отпорен материјал ја прави светлината да издржи секое екстремно време. Стил со седум бои, секој пат кога ќе го допрете централниот дел, може да промени различна боја, долго притиснете го централниот дел 2 секунди за лесно вклучување/исклучување на светлото.

Material:
PVC+LED
Light color:
7 colors
Number of lamp beads:
6
Size:
53mm*27mm
Input voltage:
5V
Battery capacity:
120mA
Features:
Mini, compact, light up with one button
Package includes:
1*Car touch light, USB charging cable, double-sided tape, instruction manual. :

Поврзани производи..