• Свеж
Реткоелектричен НОВ ЛЕВ СКЛОП НА ВЕНТИЛАТОРОТ ЗА ЛАДЕЊЕ НА МОТОРОТ КОМПАТИБИЛЕН СО СУБАРУ 2009-2013 ШУМСКИ ТУРБОПОЛНАЧ
zoom_in

Реткоелектричен НОВ ЛЕВ СКЛОП НА ВЕНТИЛАТОРОТ ЗА ЛАДЕЊЕ НА МОТОРОТ КОМПАТИБИЛЕН СО СУБАРУ 2009-2013 ШУМСКИ ТУРБОПОЛНАЧ

DEN 1824.16

Стока
check Во продавницата

Компатибилен СО СУБАРУ и многу повеќе Ве молиме потврдете го вашиот број на дел ОД ОЕМ ОД вашата оригинална единица за да помогнете да се обезбеди монтажа. Заменува : СУБАРУ : 45131 FG001 45131-FG001 45131 FG001 73311 FG000 73311-FG000 73311 FG000 45121 FG000 45121-FG000 45121 FG000 45131 FG003 45131-FG003 45131фг003 45122 ФГ003 45122-ФГ003 45122ФГ003 73313 ФЈ001 73313-ФЈ001 73313ФЈ001 45121 ФЈ000 45121-ФЈ000 45121ФЈ000 45122 СГ000 45122-СГ000 45122sg000, PARTSLINK : SU3115127 SU3115131, ОПИС НА ПРЕДМЕТОТ : ВЕНТИЛАТОР ЗА ЛАДЕЊЕ НА МОТОРОТ, ТИП НА ЕДИНИЦА : . Заменува : ТИП : СУБАРУ, КОНЕКТОР КОЛИЧИНА : 1, КОНЕКТОР ТЕРМИНАЛ КОЛИЧИНА : 2, КОНЕКТОР ТИП : МАШКИ, ВЕНТИЛАТОР СЕЧИЛОТО МАТЕРИЈАЛ : ПА+ГФ, ПОКРОВОТ ВКЛУЧЕНИ : СО ПОКРОВОТ, ПОКРОВОТ МАТЕРИЈАЛ : ПА+ГФ, ПОЗИЦИЈА : ЛЕВО, ЗЕМЈА на ПОТЕКЛО : ТАЈВАН. Компјутер тестиран за постојан Квалитет и ненадмината сигурност. Вентилатор за Ладење на моторот-Локација : Лево Конектор Количина : 1 Конектор Терминал Количина : 2 Конектор Тип : Машки Вентилатор Сечилото Материјал : ПА+ГФ Покровот Вклучени : Со Покровот Покровот Материјал : ПА+ГФ Извор : . Компатибилен СО СУБАРУ и многу повеќе. Ве молиме потврдете го вашиот број на дел ОД ОЕМ ОД вашата оригинална единица за да помогнете да се обезбеди монтажа. Заменува : СУБАРУ : 45131 FG001 45131-FG001 45131 FG001 73311 FG000 73311-FG000 73311 FG000 45121 FG000 45121-FG000 45121 FG000 45131 FG003 45131-FG003 45131фг003 45122 ФГ003 45122-ФГ003 45122ФГ003 73313 ФЈ001 73313-ФЈ001 73313ФЈ001 45121 ФЈ000 45121-ФЈ000 45121ФЈ000 45122 СГ000 45122-СГ000 45122sg000, PARTSLINK : SU3115127 SU3115131, ОПИС НА ПРЕДМЕТОТ : ВЕНТИЛАТОР ЗА ЛАДЕЊЕ НА МОТОРОТ, ТИП НА ЕДИНИЦА : . Заменува : ТИП : СУБАРУ, КОНЕКТОР КОЛИЧИНА : 1, КОНЕКТОР ТЕРМИНАЛ КОЛИЧИНА : 2, КОНЕКТОР ТИП : МАШКИ, ВЕНТИЛАТОР СЕЧИЛОТО МАТЕРИЈАЛ : ПА+ГФ, ПОКРОВОТ ВКЛУЧЕНИ : СО ПОКРОВОТ, ПОКРОВОТ МАТЕРИЈАЛ : ПА+ГФ, ПОЗИЦИЈА : ЛЕВО, ЗЕМЈА на ПОТЕКЛО : ТАЈВАН.

Поврзани производи..