• Свеж
Столки за забивање на печурки Оумефар, легура материјал за декоративни навртки 100 комплети полукруг со дијаметар од 10 мм со дијаметар за електропланирање на чевли ?
zoom_in

Столки за забивање на печурки Оумефар, легура материјал за декоративни навртки 100 комплети полукруг со дијаметар од 10 мм со

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Процес на електропланирање : Декоративниот занитне усвојува процес на електропланирање, полукружна форма, не е лесна за 'рѓа, мала во големина, лесен за ракување и лесен за употреба 100 комплети : 100 комплети навртки од печурки, 100 завртки и 100 ореви, кои можат да се заменат и да се користат за да се задоволат вашите дневни потреби. Алуминиумски материјал : Кожните навртки се изработени од зацементиран карбид, кој има голема цврстина, отпорност на абење и може да се користи долго време. 2 различни бои : Завртки на главата доаѓаат во 2 бои, вклучувајќи злато, сребро, можете да изберете да ги користите според вашиот избор. Мултименска цел : Спиралните куполи на закита се користат за украсување на панк -облека, чевли, торби, јаки за миленичиња, облека за домашни миленици, итн. Процес на електропланирање : Декоративниот занитне усвојува процес на електропланирање, полукружна форма, не е лесна за 'рѓа, мала во големина, лесен за ракување и лесен за употреба. 100 комплети : 100 комплети навртки од печурки, 100 завртки и 100 ореви, кои можат да се заменат и да се користат за да се задоволат вашите дневни потреби. Алуминиумски материјал : Кожните навртки се изработени од зацементиран карбид, кој има голема цврстина, отпорност на абење и може да се користи долго време.

Item Type:
 Mushroom Rivets Round Head
Material:
Alloy
Uses:
Mainly Used for Punk Clothing, Shoes, Bags, Pet Collars, Pet Clothing and Other Decorations
Package List:
100 Sets x Mushroom Rivets Round Head :

Поврзани производи..