• Свеж
Чистачи на цевки ZXIIXZ 400 парчиња, темно зелена и портокалова Ченил произлегуваат креативни занаетчиски средства за чистење на цевки за Денот на Денот на Свети Патри?
zoom_in

Чистачи на цевки ZXIIXZ 400 парчиња, темно зелена и портокалова Ченил произлегуваат креативни занаетчиски средства за чистење на цевки

DEN 779.20

Стока
check Во продавницата

Што можете да добиете : 400 парчиња темно зелена и портокалова ченил стебла, да ги задоволите вашите потреби за занаетчиство, можете да ги направите во многу убави и убави ракотворби Дојдете и направете разни убави украси, занаети за вашата Божиќна забава!. Материјал за квалитет на врвен квалитет : Нашите темно зелени и портокалови чистачи на цевки изработени од жица и полиестерско влакно, издржливо, меко и удобно, може да биде флексибилно свиткани во креативни форми и фигури. Лесен за употреба : Овие чистачи на занаетчиски цевки темно зелена и портокалова боја може да се исечат на потребната должина. Должината е флексибилна, обично не бара лепак, а конецот не е лесно да се открие. Тој е идеален производ за правење интересни проекти. Perfect Present : These dark green and orange pipe cleaners for crafts are ideal accessory for craft projects such as making flowers, vegetables, animals, holiday ornaments, etc. Good for Christmas parties, family gatherings, school parties, as gifts to families, friends, и соседи. Користете ја вашата имагинација : Темно зелените и портокаловите чистачи за чистење цевки можат да помогнат да се направат уметнички проекти и да се ослободи имагинацијата на младите. Свртете ги чистачите на цевките во која било форма со извртување, виткање или завиткување. Можете да ги користите за да развивате вештини за деца, убава алатка за да комуницирате со вашите млади луѓе. Што можете да добиете : 400 парчиња темно зелена и портокалова ченил стебла, да ги задоволите вашите потреби за занаетчиство, можете да ги направите во многу убави и убави ракотворби. Дојдете и направете разни убави украси, занаети за вашата Божиќна забава!. Материјал за квалитет на врвен квалитет : Нашите темно зелени и портокалови чистачи на цевки изработени од жица и полиестерско влакно, издржливо, меко и удобно, може да биде флексибилно свиткани во креативни форми и фигури. Лесен за употреба : Овие чистачи на занаетчиски цевки темно зелена и портокалова боја може да се исечат на потребната должина. Должината е флексибилна, обично не бара лепак, а конецот не е лесно да се открие. Тој е идеален производ за правење интересни проекти. Perfect Present : These dark green and orange pipe cleaners for crafts are ideal accessory for craft projects such as making flowers, vegetables, animals, holiday ornaments, etc.

Поврзани производи..