• Свеж
Sewacc Set Band Premium Puncher DIY бендови со преносни комплети за преносни комплети за зашивање на ремени за зашивање гумени алатки за алатки, лесна тркалезна тркала, цврста пла?
zoom_in

Sewacc Set Band Premium Puncher DIY бендови со преносни комплети за преносни комплети за зашивање на ремени за зашивање гумени

DEN 787.20

Стока
check Во продавницата

Алатки за печат на кожа : Компактна големина и лесен дизајн за полесно носење или продавница Секач за дупки : Корисно е со алатки за удирање кожа. Сет за удари со дупки : острина и издржливост, високи перформанси. Производител на дупка за ремени : Корисен за алатки за удирање кожа. Додатоци за појас : Хамер е практична алатка за DIY кожа, столарија, градежништво, инженеринг и облик на метал. Алатки за печат на кожа : Компактна големина и лесен дизајн за полесно носење или продавница. Секач за дупки : Корисно е со алатки за удирање кожа. Сет за удари со дупки : острина и издржливост, високи перформанси. Производител на дупка за ремени : Корисен за алатки за удирање кожа. Додатоци за појас : Хамер е практична алатка за DIY кожа, столарија, градежништво, инженеринг и облик на метал. Пакетот вклучува 11 x карактеристики на алатката за кожни дупки -големина : 25.44x0 секач за дупки. -Материјална : Метална дупка за чевли за чевли - направен, доволно издржлив за повеќе пати од употреба на дијамантски длето. - Исто така, може да биде убав подарок за роденден за вашите пријатели кои сакаат кожни занаети DIY, ќе им се допадне како да се врти Punch Plier. - Погодно за кожни занаети, DIY, моделирање, поправка на домови итн. -Која : Како што е прикажано алатки за занаетчиски кожни занаети - доволно алатки за удирање, доволни големини за да изберете и да нанесете алатки за печат на кожа.

Поврзани производи..