• Свеж
Vondyu 6'''x6 '' пчела мед хартија за хартија за хартија, цвеќиња оригами еднострана сезона на берба, жолто црна саќе за снопчиња за декоративни материјали за дизајнер на ?
zoom_in

Vondyu 6'''x6 '' пчела мед хартија за хартија за хартија, цвеќиња оригами еднострана сезона на берба, жолто црна саќе за снопчиња

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

? Списанија за украсување без киселина/страници/вазни за книги/вазни/рамки за кукли/фото; DIY оригами; Декопаж, пакување на подароци; Заднини за умирање, банери за одмор, украси за забави ♦ Погоден за фестивал на жетва, есен, Денот на благодарноста, Божиќ, Декорација на теми на фармата. ♦ Занаетчиска хартија е направена од 160 GSM квалитетна хартија што е без киселина и без лигнин за најдобри резултати и максимален квалитет на архивата. ♦ Едностран печатен дизајн, за да можете да извлечете максимум од него без да избирате помеѓу двете страни. ♦ Дебела и цврста, флексибилна за употреба, страниците можат да се користат за сечење форми или ефекти за да се создаде креативен изглед на вашите проекти. ♦ Сечење, преклопување, пишување, идеално за мали ознаки, честитки, коверти, кутии за експлозија на фотографии. ♦ Papercraft Card Stock има прекрасна боја и шема, ќе ви донесе неограничена креативна инспирација за уникатни креации за да можете да ги одржувате вашите спомени живи. ✔ Acid and Lignin Free Paper ✔ Archival Quality ✔ Single Sided Printing ✔ 24 High Quality 6" x 6" Printed Sheets of paper ➤SPECIFICATIONS : - Material : 160gsm paper - Size : 6"×6" - Color : Green ➤PACKAGE CONTENT : ♦ 24 листови × Дизајнерска хартија подлога ☞note : - Поради разликата помеѓу различни монитори, бојата може да биде малку различна од вистинската боја на предметот.

Поврзани производи..