• Свеж
Cenbee 800 компјутери за книги за книги Гроздобер декоративна хартија DIY гроздобер занаетчиски меморандум Меморија за предности за списанија за списанија за пишување ?
zoom_in

Cenbee 800 компјутери за книги за книги Гроздобер декоративна хартија DIY гроздобер занаетчиски меморандум Меморија за предности за списанија

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Изобилна количина : ќе добиете 8 различни стилови на хартија за белешки за уметност, секој стил има 20 различни обрасци, секоја шема има 5 листови, вкупно 800 декоративни трудови, кои можат да ги задоволат вашите дневни декоративни потреби Способност за пишување : Хартијата е деликатна, а пишувањето е мазно. Погодно е да се напише со повеќето пенкала и не се размазнува лесно. За снимање, пишување, лесно да се најде. Широк спектар на употреба : Не само што може да се користи како хартија за украсување на книги, туку може да се користи и за украсување на свеќи, парфеми, шишиња, итн. Одличен подарок : Белешката книга е многу убава, тоа е одличен подарок за празници и подарок за роденден за соученици, loversубовници, пријатели, семејство. Изобилна количина : ќе добиете 8 различни стилови на хартија за белешки за уметност, секој стил има 20 различни обрасци, секоја шема има 5 листови, вкупно 800 декоративни трудови, кои можат да ги задоволат вашите дневни декоративни потреби. Способност за пишување : Хартијата е деликатна, а пишувањето е мазно. Погодно е да се напише со повеќето пенкала и не се размазнува лесно. За снимање, пишување, лесно да се најде. Широк спектар на употреба : Не само што може да се користи како хартија за украсување на книги, туку може да се користи и за украсување на свеќи, парфеми, шишиња, итн.

Поврзани производи..