• Свеж
Ножици за везови за шиење везени ножици мали гроздобер остри детали ножеви за занаетчиски уметнички дела иглави предиво за ракотворби за занаетчиство DIY алатка ко?
zoom_in

Ножици за везови за шиење везени ножици мали гроздобер остри детали ножеви за занаетчиски уметнички дела иглави предиво за ракотворби за занаетчиство

DEN 176.48

Стока
check Во продавницата

100% легура Ергономскиот дизајн е лесен, што може да го намали замор на рацете. Микро врвот се користи за сечење на навој и дизајн на везови. Цвеќиња за сечење хартија или се полесни. Ножици за везови се изработени од висококвалитетни не'рѓосувачки челик и убаво врежани рачки за птици. Овие мали убавици се многу погодни за сечење на опашката и конецот на предиво и можат да бидат благодатно додадени во која било ткаена торба или корпа за шиење. Остра прецизност со директно и мали клешти за детално кастрење. Малку остар врв ги прави овие ножици многу погодни за мала интензивна работа. Овие ножици се многу остри. Ве молиме, чувајте ги надвор од дофатот на децата. Ножиците на ретро виножитото се лесни за одржување. Издржливиот не'рѓосувачки челик одржува остра и исечете чиста и мазна. Тие се многу погодни за апликација, везови и комплицирано кастрење на ватенка. Тие се идеални за вашата занаетчиска соба или корпа за шиење. Исклучителни обрасци на птици и ситни ножици за вез. Идеален подарок за пријатели кои сакаат шиење или ракотворби. Ножици за везови за шиење везени ножици мали гроздобер остри детали занаетчиски ножици за занаетчиски уметнички дела игла, предиво за ракотворбирање на алатката за диета, конец за конечностаници и коверти поставени со линиски ножици за шиење вез за везови ножици мали гроздобер остри детали детали детали детали детали детали занадвор за занаетчиски работи за занаетчиски работи за занаетчиски производи за занаетчиски производи за занаетчиски производи за занаетчиски производи за занаетчиска работа Како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.

Поврзани производи..