• Свеж
Ножици за домаќинства на Jiawu, ножици за шиење, не'рѓосувачки челик скроени ножици за мали ножици за везови, остри ткаенини за шиење на ткаенини за занаетчиство, шиењ?
zoom_in

Ножици за домаќинства на Jiawu, ножици за шиење, не'рѓосувачки челик скроени ножици за мали ножици за везови, остри ткаенини

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Издржлив материјал : Овој пар ножици е изработен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик со фино изработка, отпорен на абење Сечење на работ на висока цврстина е добро обработено без закопчувања. Издржлив материјал : Овој пар ножици е изработен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик со фино изработка, отпорен на абење. Сечење на работ на висока цврстина е добро обработено без закопчувања. Ергономски DSDIGN : Овие ножици на ткаенини се заоблени и ергономски за да се вклопат лесно во раката без да триење или стискање, и рачки што овозможуваат удобен зафат и прецизно сечење. Не мора да се грижите за замор на рацете кога ги користите овие ножици подолг временски период. Занаетчиски ножици : Рачката со прекрасен кинески змеј и Феникс модели значи среќа и среќа. Сите ножици за употреба на целта : повеќенаменски мали ножици може да се користат како тенки ножици на ткаенини, ножици на навој, снопчиња за ножици, ножици на облеката, одлични за везење, игла, капчиња, декопаж, каперија, шиење, шиење, занаетчиство, плетење, хартија за сечење, конец и конец Коса. Најдобар подарок : Ножици се многу инцизивни, одлична алатка за шиење, стружење и изработка, итн. Одлична идеја за подароци за роденден, Божиќ, свадба, празнични подароци за вашето семејство и пријатели, жени, loversубители на занаети.

Material:
Stainless steel
Color:
Gold
Size:
 5, 6.5, 7.5 (Optional)
Package list:
1 * Scissors:

Поврзани производи..