• Свеж
Облик на кожен секач од 10 парчиња, кожен умирачки секач за кожен облик на кожа удар, удар, занаетчиска алатка за занаетчиски комплет постави комплет за картонска гу?
zoom_in

Облик на кожен секач од 10 парчиња, кожен умирачки секач за кожен облик на кожа удар, удар, занаетчиска алатка за занаетчиски комплет постави

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Поедноставни работи : Може да оди со сет за кожни удирање, или да го инсталира делот од калапот на кожа и занает на неа 10 парчиња во пакет : Во различни големини има тример од 10 парчиња, што сигурно ќе ја задоволи вашата различна работна потреба. Сечење на рабовите : Полу отворениот триаголник Панч обезбедува брзо сечење, како и чисти површини за намалување без дамки. Широка алатка : Може да се нанесе и на картон, гума, пластика, глина, дрво, слоевити ткаенини и друг материјал. Добар материјал : Направено од високо квалитетни материјали со добра цврстина, искривен и не е лесен за деформирање, многу издржлив. Поедноставни работи : Може да оди со сет за кожни удирање, или да го инсталира делот од калапот на кожа и занает на неа. 10 парчиња во пакет : Во различни големини има тример од 10 парчиња, што сигурно ќе ја задоволи вашата различна работна потреба. Сечење на рабовите : Полу отворениот триаголник Панч обезбедува брзо сечење, како и чисти површини за намалување без дамки. Широка алатка : Може да се нанесе и на картон, гума, пластика, глина, дрво, слоевити ткаенини и друг материјал. Добар материјал : Направено од високо квалитетни материјали со добра цврстина, искривен и не е лесен за деформирање, многу издржлив. Сечење на рабовите : Половина отворена триаголник Панч обезбедува брзо сечење, како и чисти површини за намалување без флеки. Поедноставни работи : Може да оди со сет за кожни удирање, или да го инсталира делот од калапот на кожа и занает на неа.

Item Type:
Leather Cutter
Application:
Suitable for cutting the edges of leather products such as wallets and belts, DIY processing, cardboard, rubber, plastic, clay, wood, layered fabrics and other materials.
How to Use:
Direct use:
Package List:
10 x Leather Cutter:
Notice:
It is not recommended to hit the mould with a metal hammer, which may cause damage.:

Поврзани производи..