• Свеж
Lclaidydy 400 листови хартија за записи, гроздобер списание за списанија за списанија комплет Ефемера пакет за Junk Journal Journal Bullet Journals Естетска уметност Декопаж хартија за ?
zoom_in

Lclaidydy 400 листови хартија за записи, гроздобер списание за списанија за списанија комплет Ефемера пакет за Junk Journal Journal

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

Што добивате : 4-пакет од 400 гроздобер трудови за книги поставени со 200 убави дизајни, со мерење приближно 5,51x3,93 инчи, совршени за занаетчиски украси и колаж Комплет за хартија за хартија за естетски естетски стил : Овој сет за хартија од 400 листови има 4 теми, пеперутки и поезија, океански мапи, викторијански ликови и ракописни букви со многу пеперутки, цвеќиња, поезија, мапи, ликови, стари букви, итн. Секој лист Има гроздобер чувство и е совршено за несакани списанија, Bullet Journal, Strap Book Art, колаж, декоративна хартија, белешка за книги, декор на простории или проекти за мали уметности. Одличен квалитет на лесна хартија : Секој лист е изработен од текстуриран материјал за хартија, лесен за пишување или солза, секој лист има печатење со јасни модели, светли бои, богата количина и различни стилови, кои можат целосно да ги задоволат вашите потреби за декоративна колекција. Мулти-употреба : Овој сет на гроздобер трудови е совршен за изработка на проекти, тие доаѓаат во вистинската големина и тежина, совршени за DIY проекти, одлично за украсување на несакани списанија, списанија за патувања, белешки, украси за wallидови во соба, обвивки за подароци, преводи, разгледници, разгледници, разгледници, разгледници , Честитки, мали уметнички проекти и многу повеќе!. Совршен подарок за loversубителите на занаетчиството : Со 400 листови гроздобер хартија и 200 убави дизајни, овој сет на снабдување со списанија е совршен подарок за ентузијасти во списанија и почетници во списанија. Што добивате : 4-пакет од 400 гроздобер трудови за книги поставени со 200 убави дизајни, со мерење приближно 5,51x3,93 инчи, совршени за занаетчиски украси и колаж. Комплет за хартија за хартија за естетски естетски стил : Овој сет за хартија од 400 листови има 4 теми, пеперутки и поезија, океански мапи, викторијански ликови и ракописни букви со многу пеперутки, цвеќиња, поезија, мапи, ликови, стари букви, итн. Секој лист Има гроздобер чувство и е совршено за несакани списанија, Bullet Journal, Strap Book Art, колаж, декоративна хартија, белешка за книги, декор на простории или проекти за мали уметности.

Поврзани производи..