• Свеж
Абоофан зајак силиконски калап занаетчиски занаети украс смола од смола украс занаетчиски занаетчиски калапи креативни мувла занаетчиски додатоци животински си?
zoom_in

Абоофан зајак силиконски калап занаетчиски занаети украс смола од смола украс занаетчиски занаетчиски калапи креативни мувла занаетчиски додатоци

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Епоксиден калап- Оваа мувла за велигденски зајаче е безбеден и хигиенски, и поддржува испирање со вода Симпатична мувла за зајаци- може да ви помогне да направите многу свежи и елегантни облик на миризливи свеќи, сапуни, занаети за работи. Зајак силиконски калап-? Силиконски мувла од зајаче, 3Д велигденски силиконски зајаче чоколаден мувла, велигденски зајаче зајаче мувла за мустава торта пудинг желе Најдобар подарок : Можеме да користиме велигденски силиконски калапи за да направиме уникатни десерти за нашето семејство и пријатели за да ја прославиме среќната празничка атмосфера. Погодно за вашите различни потреби за DIY. ?? Занаетчиски калап- изработен од силикон кој се одликува со стабилност и издржливост, многу тврд и мазен за трајна употреба. Зајак DIY мувла- калапи за торта со 3Д зајаче, калапи за леење на животни, изработени од силикон, кој се одликува со стабилност и издржливост, многу тврд и мазен за трајна употреба. Епоксиден калап- Оваа мувла за велигденски зајаче е безбеден и хигиенски, и поддржува испирање со вода. Симпатична мувла за зајаци- може да ви помогне да направите многу свежи и елегантни облик на миризливи свеќи, сапуни, занаети за работи. Зајак силиконски калап-? Силиконски мувла од зајаче, 3Д велигденски силиконски зајаче чоколаден мувла, велигденски зајаче зајаче мувла за мустава торта пудинг желе Најдобар подарок : Можеме да користиме велигденски силиконски калапи за да направиме уникатни десерти за нашето семејство и пријатели за да ја прославиме среќната празничка атмосфера. Погодно за вашите различни потреби за DIY. ?? Занаетчиски калап- изработен од силикон кој се одликува со стабилност и издржливост, многу тврд и мазен за трајна употреба. Зајак DIY мувла- калапи за торта со 3Д зајаче, калапи за леење на животни, изработени од силикон, кој се одликува со стабилност и издржливост, многу тврд и мазен за трајна употреба. Список на пакети 1 x Карактеристики на занаетчиски калапи - Големина : Околу 7.00x1 DIY силиконски мувла.

Поврзани производи..