• Свеж
Jardwe 1pc Божиќна печат за печат Гроздобер марки Дедо Мраз печати Подароци за подароци за подароци Гроздобер восок стапче антички восок печат восок стапови запечатув?
zoom_in

Jardwe 1pc Божиќна печат за печат Гроздобер марки Дедо Мраз печати Подароци за подароци за подароци Гроздобер восок стапче антички восок печат

DEN 112.64

Стока
check Во продавницата

Замена на главата на главата на восокот- Дел за печат на восочен заптивка Материјалот е безбеден и, што е отпорност на абење и практично за времето за употреба Восок класичен печат- Исклучителни обрасци на Божиќни елементи, убави и модерни, што може да заработи популарност кај сите луѓе. Новогодишно запечатување на восочен печат- Гроздобер ретро восочен комплет за печати дизајниран со Божиќни елементи, многу убава и привлечна. Декорации за Божиќни забави- Лесно за промена и инсталирање, малку ротирајте ја главата е во ред. Глава за замена на печатот- Внимателно изработената глава за печат на восочен заптивка ќе ви донесе добро искуство. Замена на главата на главата на восокот- Дел за печат на восочен заптивка Материјалот е безбеден и, што е отпорност на абење и практично за времето за употреба. Восок класичен печат- Исклучителни обрасци на Божиќни елементи, убави и модерни, што може да заработи популарност кај сите луѓе. Новогодишно запечатување на восочен печат- Гроздобер ретро восочен комплет за печати дизајниран со Божиќни елементи, многу убава и привлечна. Декорации за Божиќни забави- Лесно за промена и инсталирање, малку ротирајте ја главата е во ред. Глава за замена на печатот- Внимателно изработената глава за печат на восочен заптивка ќе ви донесе добро искуство. Пакетот вклучува 1 X Карактеристики на главата на главата за печат на восок - Материјал : Глави за печат на бакар лак -лак - лесни за промена и инсталирање, малку ротирајте ја главата е во ред гроздобер ретро восочен комплет за печат.

Поврзани производи..