• Свеж
Цврсто веб-лента за обврзници без киселина од Lineco, лента за врзива, лента за врзување идеално за книги за книги, потписи за шиење, конзерватор за книги или ентузијас?
zoom_in

Цврсто веб-лента за обврзници без киселина од Lineco, лента за врзива, лента за врзување идеално за книги за книги, потписи за шиење,

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Голден Стејт Арт е водечки снабдувач на табли со МАТ и рамки за слики со широк спектар за да изберете Квалитетни производи на одлични услуги е причината зошто сите од уметници до сопствени рамки до фотографи имаа доверба во своите уметнички дела со нашите производи повеќе од една деценија. Персонализирајте ги вашите уметнички дела и украсете го вашиот дом!. Висок квалитет : Архивски материјал создаден и изработен во САД. Lineco е водечки и доверлив бренд за архива и висококвалитетна уметност, фотографија и материјали за врамување. Цврсто ткаени постелнина : Оваа лента за поправка на книги е лента за крпа која е ткаена одблизу за подобра сила. Заштита : без киселина, без лигнин за да се осигурате дека вашите предмети се безбедни за долг временски период. Совршено за обврзувачки книги што ќе траат долго време. Најдобра употреба : Идеално за книги за книги, потписи за шиење, конзерватор на книги или ентузијасти за уметност во книги. Севкупна големина : 0,375 инчи во ширина x 60 инчи во должина, неутрална боја, пакет од 2. висок квалитет : архивски материјал создаден и изработен во САД. Lineco е водечки и доверлив бренд за архива и висококвалитетна уметност, фотографија и материјали за врамување. Цврсто ткаени постелнина : Оваа лента за поправка на книги е лента за крпа која е ткаена одблизу за подобра сила.

Поврзани производи..