• Свеж
Комплет за силиконски сапуни за сапуни, вклучуваат 2 парчиња шуплини правоаголник силиконски калапи и 12 торби природни сушени цвеќиња за правење сапун со сапун, пр?
zoom_in

Комплет за силиконски сапуни за сапуни, вклучуваат 2 парчиња шуплини правоаголник силиконски калапи и 12 торби природни сушени

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Сапун сушен цветен сет вклучува 2 сапуни и 12 пакувања 5 G природни цвеќиња од сушена храна Различни сушени цвеќиња можат да се користат со сапун за да се направи сапун да има различни ефекти. Тоа е најдобриот избор за рачно изработен сапун. Висок квалитет : изработен од силиконски степен на храна што е издржлив , отпорен на топлина од -40 ℉ до 400 ℉, БПА бесплатно , немаат мирис., Не-лизгање, отпорен на топлина, може да се користи за микробранова печка, рерна, фрижидер, замрзнувач и Машина за миење садови. 100% природни сушени цвеќиња : вклучително и лаванда, крин, ливчиња од роза, заборави-ме-не, јамалога, невен, хризантема, жолт хризантем, лисја од нане, рузмарин, османтус, каранфил антиинфламаторни својства. Flexible Collocation : DIY soap must-have mold, you can use our set to make your own special soap, candles, embedded with different dried flowers to match different effects and styles, or you can use silicone molds separately to make muffins, rice crisps, Чизкери, сушени цветни комплети ги користат за да направат цветни тонери, шминка за DIY, бомби за бања. Лесен за употреба : Од причини за флексибилност, ние дизајниравме сапун -калапот да биде малку мека за да можете лесно да се одмотате и да не леплива, со што ќе може полесно да се исчисти, можете да го поставите на послужавник кога пренесувате или пренесувате.

Поврзани производи..