• Свеж
Zzkiyex средства за чистење на жолти цевки, занаетчиски материјали за чистење на цевки 100PSC, стебла на Ченил, средства за чистење на цевки за занаети, материјали за умет?
zoom_in

Zzkiyex средства за чистење на жолти цевки, занаетчиски материјали за чистење на цевки 100PSC, стебла на Ченил, средства за чистење на цевки

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

✨ 【Совршена големина】 100 Ченил стебла, доволно за да го завршите вашиот занаетчиски проект и достапен во најразлични бои Можете да направите букети, прстени, животни и други креативни додатоци. Големина : 6 mm x 12 инчи. ✨ 【Премиум квалитет】 Направено на високи стандарди за флексибилност и издржливост. Чистачите на цевки се изработени од фини влакна кои не излегуваат лесно. Влакната се доста густи и светло обоени. Купот е мек и нежен, густ и не пролева лесно. ✨ 【Флексибилни и безбедни】 Занаетчиски материјали за чистење цевки можат да бидат свиткани по волја и да ја променат формата по своја волја. Свиткајте ги двата совети навнатре, ставени во рака не се врзани, возрасните и децата играат со доверба. ✨ 【Забавно и иновативно】 пресврт во која било форма што ви се допаѓа, како што сакате, неограничена креативност, ја стимулирате имагинацијата на децата, подобрувањето и развивањето на интелигенцијата на децата и практичните вештини. ✨ Широко користено чистење на цевки може да се користи во класата за занаетчиски градинки DIY за да се подобри нивната способност за иновации во тимот, а во семејството исто така може да го искористи за да помине среќно и пријатно време на родител-дете. ✨ 【Совршена големина】 100 Ченил стебла, доволно за да го завршите вашиот занаетчиски проект и достапен во најразлични бои. Можете да направите букети, прстени, животни и други креативни додатоци. Големина : 6 mm x 12 инчи. ✨ 【Премиум квалитет】 Направено на високи стандарди за флексибилност и издржливост. Чистачите на цевки се изработени од фини влакна кои не излегуваат лесно.

Поврзани производи..