• Свеж
Сет од 2 велигденски зајаче силиконски калап јајце облик сапун од сапун морков силиконски мувла Велигденска пецива чоколадна торта мувла за DIY торта чоколадо желе ?
zoom_in

Сет од 2 велигденски зајаче силиконски калап јајце облик сапун од сапун морков силиконски мувла Велигденска пецива чоколадна торта мувла за

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

„Количина и големина : ќе добиете 1 парче од 6 дупки силиконски калап од морков и 1 парче од 9 дупки Велигденска тема силиконска мувла; големината на силиконскиот калап од морков е околу 6,89 x 6,1 инч/ 17,5 x 15,5 см, со големина на единечна дупка е околу 2,75 x 1,97 x 0,87 инчи/ 7,5 x 5 x 2,2 см; со големина од 9 дупки силиконски мувла е околу 9,01 x 5,9 инчи/ 22,9 x 15 см, големината на единечна дупка е околу 1,57 инчи/ 4 см до 2,44 инчи / 6,2 см, а длабочината е околу 0,9 инчи/ 2,3 см “ "Сигурен материјал : Велигденските калапи за печење се изработени од силиконски, кој може да се употреби и издржлива, може да се примени за да се направи храна; безбедната температура на калапот е -60-240 Целзиусови степени, така што може да се примени во фрижидери или печки, кои се печки, кои се печки, кои се печки, кои Letе ви овозможиме безбедно да уживате во вашето време за печење и прекрасните готови производи “. „Наменети за Велигден : Овие силиконски калапи се дизајнирани со популарни елементи на Велигден, како што се зајаци, велигденски јајца, кокошки, моркови и така натаму, можете да ги користите овие калапи за да направите десерти или друга храна, што ќе ви помогне да создадете фестивалско изненадување“ . "Лесно за миење : Материјалот на овие велигденски чоколадни калапи е мек, при чистење, жлебот може да се испушти и исчисти со сунѓер, партал, четка и други алатки; силиконскиот материјал ја прави површината мазна, така што дамките можат лесно да се отстранат" . „Широк спектар на употреба : силиконски калапи од јајце и морков не само што можат да се нанесат за да се направат колачи, леб, чоколадо, желе, мраз и друга храна, туку и може да се применат и на сапун DIY, мали предмети, украси, прекрасни предмети и така на, само дајте игра на вашата креативност “.

Material:
silicone
Carrot silicone mold:
approx. 6.89 x 6.1 inch/ 17.5 x 15.5 cm
Easter theme silicone mold:
approx. 9.01 x 5.9 inch/ 22.9 x 15 cm
Color:
pink
Package includes:
2 x Silicone molds :
Note:
Please allow slight size or color error due to manual measurement or screen settings. :
If you do not need to use all the holes when baking, please fill the remaining holes with water to prevent the mold from being damaged by dry baking. :

Поврзани производи..