• Свеж
Nbeads 100 парчиња 40мм недовршени парчиња дрво прстени форма, антички бели кружни украси дрвени врски прстени празно дрвени парчиња за сликање пирографија за Божиќ, до?
zoom_in

Nbeads 100 парчиња 40мм недовршени парчиња дрво прстени форма, антички бели кружни украси дрвени врски прстени празно дрвени

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Вклучи пакет - ќе добиете 100 парчиња дрвени прстени со рамни кругови, голема количина може да ги задоволи вашите различни потреби за DIY Големината е со дијаметар од околу 1,57 "(40мм), 1,18" (30мм) внатрешен дијаметар, дебелина од 0,1 "(2,5 мм). Природно дрво - Овие персонализирани дрвени прстени се изработени од природно дрво со дрвена текстура, удобно за допир, погодно за Вие да завршите DIY рачно изработени проекти и активности за украсување. Создавање на графити - овие дрвени прстени се обоени бели, нивните површини се мазни и лесни за цртање, насликани или залепени, можете да ги насликате овие недовршени дрвени привлечност, украсени по потреба, да направите свои персонализирани Дрвени привлечност за занает или декорација. Дрвени прстени за занает - можете да насликате или да напишете што сакате на нив, да создадете занает проект од ваш сопствен стил, како што е некој приврзок за приврзоци, фигурини или Божиќни украси и да го закачите на кое било место. Повеќенаменски-овие дрвени приврзоци се одлични за различни проекти за уметност и занаетчиство. Можете да ги користите за да направите нараквици, ѓердани, обетки од висина, DIY ракотворби и друг проект за монистра. Можете исто така да ги насликате или да ги обоите како дома, забавни украси, И повеќе! Големината е со дијаметар од околу 1,57 "(40мм), 1,18" (30мм) внатрешен дијаметар, дебелина од 0,1 "(2,5 мм). Природно дрво - Овие персонализирани дрвени прстени се изработени од природно дрво со дрвена текстура, удобно за допир, погодно за Вие да завршите DIY рачно изработени проекти и активности за украсување. Создавање на графити - овие дрвени прстени се обоени бели, нивните површини се мазни и лесни за цртање, насликани или залепени, можете да ги насликате овие недовршени дрвени привлечност, украсени по потреба, да направите свои персонализирани Дрвени привлечност за занает или декорација. Дрвени прстени за занает - можете да насликате или да напишете што сакате на нив, да создадете занает проект од ваш сопствен стил, како што е некој приврзок за приврзоци, фигурини или Божиќни украси и да го закачите на кое било место.

Material:
Wood.
Color:
Antique White.
Size:
about 40mm in diameter, 2.5mm thick, inner diameter
Note:
Please feel free to contact us if there is any quality problem.:
Due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item.:
Product in the picture may look larger than the actual. Please pay attention to sizes.:

Поврзани производи..