• Свеж
Ножици на PLPLAAOO, гроздобер ножици од не'рѓосувачки челик, алатки за шиење на везови, ножици во облик на кран, вкрстени бод ножици за вез, занает, работа со игла, уметно?
zoom_in

Ножици на PLPLAAOO, гроздобер ножици од не'рѓосувачки челик, алатки за шиење на везови, ножици во облик на кран, вкрстени бод ножици за вез,

DEN 1049.60

Стока
check Во продавницата

▼ 【Лесен за употреба и складирање】 Ножиците за везови се мали и лесни, лесни за употреба и удобно за чување, можете да ги чувате заедно со други материјали за шиење за лесно наоѓање, додека не заземате премногу простор ▼ 【Единствен дизајн】 Ножици за шиење на кран за дизајн на кран се во стил на кран и феникс со силно чувство за линија, што носи живописно влијание врз визијата на луѓето и додавајќи интерес за процесот на вез и шиење. ▼ 【Висококвалитетни материјали】 Ножиците на штркот се изработени од квалитетен не'рѓосувачки челик со мазна обоена површина, не е лесен за свиок или оштетен, издржлив и здрав, обезбедувајќи ви удобен зафат и употреба на искуство. ▼ 【Комунални услуги】 Едноставна, добро изработена алатка што ја извршува својата работа брзо и ефикасно. Многу корисна и практична алатка за разновидност на материјал, риболов линија, ткаенина, нишка, итн. Наклонување, Детско сечење хартија, прирачник, цветна аранжман и други дневни активности, убави подароци за семејства или пријатели кои сакаат да соберат ретро предмети. Опис : Ножиците во форма на кран е изработено од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, цврст и издржлив. Идеално за сечење на занаетчиски ткаенини. Ножиците имаат светла завршница, остри точки. Добро изработка, дизајн на романи, печење, лесен за употреба и носење.

Поврзани производи..