• Свеж
Sewacc 4pcs d прстени метални токи столпчиња ротирачки занитници за лакови за лакови за завртки за завртки за завртки за завртки со завртки со завртки за завртки за завр?
zoom_in

Sewacc 4pcs d прстени метални токи столпчиња ротирачки занитници за лакови за лакови за завртки за завртки за завртки за завртки со завртки

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Направено од издржлив и стабилен материјал, завртката за занитки со овој Д прстен е цврста и безбедна за употреба Со оваа завртка за заниткување со овој D прстен, можете да создадете поубави украси за DIY како што можете да замислите. Овие метални рингирани столпчиња се погодни за вас да направите свои персонализирани додатоци, правење DIY. Погодно е за торби, ремени, чанти, кожни нараквици, чевли, капи и кожни занаети DIY проекти. Исклучителен занает, внимателно до секој детал за да му дадете убав и шик изглед. Направено од издржлив и стабилен материјал, завртката за занитки со овој Д прстен е цврста и безбедна за употреба. Со оваа завртка за заниткување со овој D прстен, можете да создадете поубави украси за DIY како што можете да замислите. Овие метални рингирани столпчиња се погодни за вас да направите свои персонализирани додатоци, правење DIY. Погодно е за торби, ремени, чанти, кожни нараквици, чевли, капи и кожни занаети DIY проекти. Исклучителен занает, внимателно до секој детал за да му дадете убав и шик изглед. ОПИС овие замени за прстени се едноставни и дарежливи дизајнирани, покажувајќи ја атмосферата и DIY во едноставна форма, ракотворби за да се зголеми креативната инспирација, да се зајакнат практични вештини и да се направат секаков вид на исклучителни рачно изработени вреќи за DIY.

Поврзани производи..