• Свеж
Ножици за шиење на Емошајога, ножици за везови Прекрасна цветна шема цинк легура рачка удобно да се држат ножици од не'рѓосувачки челик за занаети за ткаенини од тк?
zoom_in

Ножици за шиење на Емошајога, ножици за везови Прекрасна цветна шема цинк легура рачка удобно да се држат ножици од не'рѓосувачки челик за

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Рачка на легура на цинк : Рачката со високо квалитетна легура на цинк е удобна за држење и лесна за употреба Не'рѓосувачки челик : Ножиците се добро изработени од не'рѓосувачки челик, зацврстен третман за трајна острина и отпорност на абразија. Добро изработена алатка : Ножици од не'рѓосувачки челик е едноставна и добро изработена алатка која ја извршува својата работа брзо и ефикасно. Услуга за квалитетна продажба по продажба : Ние сме посветени на обезбедување на добри ножици од не'рѓосувачки челик и добра услуга за секој клиент, доколку имате какви било прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате со нас за решение. За хартија DIY занаети : Ножици за шиење е одлично за занаети за ткаенини од ткаенини и занаети за хартија DIY. Рачка на легура на цинк : Рачката со високо квалитетна легура на цинк е удобна за држење и лесна за употреба. Не'рѓосувачки челик : Ножиците се добро изработени од не'рѓосувачки челик, зацврстен третман за трајна острина и отпорност на абразија. Добро изработена алатка : Ножици од не'рѓосувачки челик е едноставна и добро изработена алатка која ја извршува својата работа брзо и ефикасно. Услуга за квалитетна продажба по продажба : Ние сме посветени на обезбедување на добри ножици од не'рѓосувачки челик и добра услуга за секој клиент, доколку имате какви било прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате со нас за решение. За хартија DIY занаети : Ножици за шиење е одлично за занаети за ткаенини од ткаенини и занаети за хартија DIY.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Scissors
Material:
Stainless Steel + Zinc Alloy
Optional Color:
Antique Copper, Bronze, Silver
Total Length:
Approx. 11.5cm / 4.5in
Blade Length:
Approx. 4cm / 1.6in
Opening Length:
Approx. 5.5cm / 2.2in
Package List:
1 x Scissors:
Note:
Please allow small size error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Поврзани производи..