• Свеж
Бела Каубојска Капа-Почувствувани Каубојски Капи За Жени и Мажи Со Прилагодлива Врвка За Цртање На Вратот, За Забави За Облекување И Додатоци За Костими за Играње, ?
zoom_in

Бела Каубојска Капа-Почувствувани Каубојски Капи За Жени и Мажи Со Прилагодлива Врвка За Цртање На Вратот, За Забави За Облекување

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Чувствував Затворање на врвка. ПАКЕТ ОД 2-БЕЛИ КАУБОЈСКИ КАПИ : Секоја нарачка вклучува 2 филц бели каубојски капи Се Една Големина и одговара на повеќето тинејџери и возрасни. Внатрешни димензии на капа измерете : 8 "х 7" Инчи. Надворешните димензии се Високи 16" Долг х 11" Широк х 7". Внатре големина мерки 22" во обем. УДОБНО ЗА НОСЕЊЕ : каубојските капи од филц се дизајнирани да одговараат на постари деца, тинејџери и возрасни. Тие се направени цврсти, а не слаби и прицврстената прилагодлива врвка за вратот помага да се задржи шапката на место во случај да се лизне надолу или да падне. СОВРШЕНИ ЗА ЗАБАВИ или ОБЛЕКУВАЊЕ : овие каубојски капи за жени и мажи се супер слатки и симпатични! Тие се совршени за играње облекување или тематски роденденски забави, Момински забави, Ноќта на Вештерките, додатоци за костими, облека со западна тематика, реквизити за подигање фотографии и многу повеќе. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН КЛАСИЧЕН ДИЗАЈН : удобно вклопување за секој буџет, нашите капи во западен стил се квалитетно изработени, долготрајни, цврсти и изгледаат одлично. Капите пристигнуваат уредно спакувани во проѕирна полибаг за да спречат нечистотија и оштетување за време на транзитот. 100% ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО : кога купувате бели капи за каубојски или каубојски материјали за забави со Бедвина, можете да бидете сигурни дека вашето задоволство е наш главен приоритет.

Поврзани производи..