• Свеж
Комплет за мотор за мотор со електричен велосипед Folanda, 48V 500W предно возење моќен мотор E BIKE комплет за конверзија со LCD, панел за екранот без четка за електричен цент?
zoom_in

Комплет за мотор за мотор со електричен велосипед Folanda, 48V 500W предно возење моќен мотор E BIKE комплет за конверзија со

DEN 7894.08

Стока
check Во продавницата

Мултифункционален панел : Панелот, опремен со повеќе функции, кога е во возење, може да прикаже многу корисни податоци на вашиот велосипед, како што се копчето за прекинувач, прекинувачот за светлина, дисплејот на батеријата и другите функции Со екранот на екранот на панелот, секогаш можете да ја знаете ситуацијата во секое време каде било. Исклучителен мотор : опремен со центар за тркала на алуминиумски легури, моторот е лесен и исклучителен. Со висок капацитет за носење, моторот може да реализира безбројно работење, за да можете целосно да уживате во забавата на возењето. Моќен контролер : Направено од премиум метал за школка, контролорот има дизајн на жлебови. Со добра дисипација на топлина, може да избегне преку загревање на внатрешното коло. Премиум материјал : Направено од премиум ABS, не'рѓосувачки челик, алуминиумска легура, пластика и метал, комплетот за контролори со велосипеди 22 A е лесен, здрав и издржлив со фино изработка и висока цврстина, отпорност на вода, обезбедување подобра заштита за внатрешното коло. Широка апликација : Комплетот за контролер на електричен мотор 48 V 500 W е погоден за електричен велосипед, електричен велосипед DIY, електричен скутер, велосипед за преклопување, итн. Лесно е да се одржи, високо ефикасно, во голема мерка ја подобрува забавата на возењето, погодно за возачи кои сакаат предизвици . Спецификација : Тип на ставка : Материјал за комплет за моторни тркала на предниот погон : Не'рѓосувачки челик, алуминиумска легура, АБС, пластика, метален моторно тркало Тип на тркала : Предниот погон за забниот мотор со мотор Оценет : 48 V Мотор Оценета моќност : 500 W Брзина на моторот : околу 30 до 32 км/ H мотор Брзина на ротирање на моторот : 265 до 325 вртежи во минута вртежен момент на мотор : 60 до 63 N.M Мотор Големина : 100мм/3.94 IN Контролер за совпаѓање на моторот Тековен : 22А моторно тркало прстен : P19 D моторниот вртежен момент на вртежниот момент : M14 мотор применлив диск на сопирачката : 160мм/6.

Item Type:
Front Drive Motor Wheel Kit
Material:
Stainless Steel, Aluminum Alloy, ABS, Plastic, Metal
Motor Wheel Type:
Front Drive Brushless Toothed Motor
Motor Rated Voltage:
48V
Motor Rated Power:
500W
Motor Speed:
About 30 to 32km/h
Motor Rotating Speed:
265 to 325 Rpm
Motor Torque:
60 to 63 N.M
Motor Shift Size:
100mm/3.94in
Motor Matching Controller Current :
22A
Motor Wheel Ring:
P19D
Motor Torque Arm:
M14
Motor Applicable Brake Disc:
160mm/6.30in
Motor Brake Type:
V Brake, Disc Brake
Motor Wheel Position:
Front Wheel
Motor Structure:
Brushless Toothed Motor
Motor Magnetic Steel Height:
22H
Motor Magnetic Steel Pole Number:
20
Motor Operating Temperature:
-20 degree to 45 degree
Controller Connector Type:
Common Connector (Except Motor Waterproof Connector)
Controller Rated Voltage:
DC 36V, 48V
Controller Rated Current:
11A
Controller Maximum Current:
22±1A
Controller Speed Setting:
1 to 4.2V
Controller Brake Input:
Low Level
Controller Low Voltage Protection:
DC 30/40±0.5V
Package List:
1 x Controller:
1 x Motor Wheel:
1 x Storage Bag:
5 x Cable Tie :
1 x Cable Protective Cover:
1 x Connection Cable:
1 x LCD7U Panel (Including Bracket, Joint):
1 x Thumb Throttle :
1 x 8C Power Assist Sensor Wiring:
1 x 8C Power Assist Sensor Blade :
2 x Brake Handle (Including Wire):
2 x Use Manual :

Поврзани производи..