• Свеж
Solustre Key Switch 7setspcs клуч за клучеви Lube Station Station/upgrade Puller Механички прекинувач држач за тастатура за тастатура за тастатура за тастатура Заменете ги прекинувачите за ал?
zoom_in

Solustre Key Switch 7setspcs клуч за клучеви Lube Station Station/upgrade Puller Механички прекинувач држач за тастатура за тастатура

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Метал Направени во САД или увезени. Преклопено затворање. Само Хемиско чистење. Тастатура за клучеви за клучеви за клучеви за држач за држачи за влечење на тастатурата, пинцети за четки за четки- има едноставен дизајн, но многу практично во употреба, давајќи ви добро користење на искуство. Префрлете го држачот на стеблото- Процес на електропланирање, површинската текстура на држачот на пареа на прекинувачот не е лизгање. Отстранувач на влечење на тастатурата- Овој сет вклучува пинцети, држач за прекинувач на пареа, метална тастатура за влечење и четка за луб. Комплет за влечење на тастатурата на тастатурата- Процес на електропланирање, површинската текстура на држачот на пареа на прекинувачот не е лизгање. Повлеч на клучот- можете лесно да го отстраните копчето од тастатурата за топла SWAP со влеч на клучот. Направени во САД или увезени. Преклопено затворање. Само Хемиско чистење. Тастатура за клучеви за клучеви за клучеви за држач за држачи за влечење на тастатурата, пинцети за четки за четки- има едноставен дизајн, но многу практично во употреба, давајќи ви добро користење на искуство. Префрлете го држачот на стеблото- Процес на електропланирање, површинската текстура на држачот на пареа на прекинувачот не е лизгање. Отстранувач на влечење на тастатурата- Овој сет вклучува пинцети, држач за прекинувач на пареа, метална тастатура за влечење и четка за луб. Комплет за влечење на тастатурата на тастатурата- Процес на електропланирање, површинската текстура на држачот на пареа на прекинувачот не е лизгање. Повлеч на клучот- можете лесно да го отстраните копчето од тастатурата за топла SWAP со влеч на клучот. Список на пакети 1 x пинцети 1 x држач за пареа на пареа 1 x тастатура за влечење 1 x карактеристики на четката за четка- Процес на електропланирање, површинската текстура на држачот на пареа на прекинувачот не е лизгање.

Поврзани производи..