• Свеж
CV спојници за прицврстувачи на зглобот, клешти за прицврстување на зглобот, инсталатор за инсталирање на алатки за завојување на автомобили
zoom_in

CV спојници за прицврстувачи на зглобот, клешти за прицврстување на зглобот, инсталатор за инсталирање на алатки за завојување на автомобили

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Сосема нов и висок квалитет Сосема нов и висок квалитет. Цврст и издржлив. Држејќи се стабилно. Рачка што не се лизга. Сосема нов и висок квалитет. Сосема нов и висок квалитет. Цврст и издржлив. Држејќи се стабилно. Рачка што не се лизга. Спецификација : Состојба : 100% сосема нов материјал : челична боја : Модел на црвена рачка : Случајни клешти за прашина Тежина : приближно. 226 g должина на рачката : приближно. Должина на клешти од 14 см : Прибл. 9 см целосна должина : приближно. 24 см модел : пресек на клешти Тежина : приближно. 232 g должина на рачката : приближно. Должина на клешти од 11 см : приближно. 11 см целосна должина : приближно. 22 см применливо : CV зглоб за прицврстување на зглобовите, поставени клешти со тешка должност со челични вилици и формирани рачки за дополнителна удобност во употреба. Погоден за клипови за црева од типот на уво, пронајдени на гориво, систем за ладење и вакуумски црева. Кримпс и расеани стеги на стегите за подигање на зглобовите на увото од типот на уво. Список на пакети : 1 * ПЛАТНИЦИ ЗА СОВЕТНИЦИ НА ПАТНИЦИ, СИТЕ КАРТИ (по избор) Забелешка : 1. Ве молиме, дозволете грешка од 1-3 см поради рачно мерење. Ви благодариме за вашето разбирање.Монторите не се калибрирани исто, бојата на артиклите прикажана на фотографии може да се прикаже малку поразлична од реалниот предмет.

Condition:
100% Brand New
Material:
Steel
Color:
Red Handle
Model:
Dust Casing Bundle Pliers
Weight:
Approx. 226 g
Handle Length:
Approx. 14 cm
Pliers Length:
Approx. 9 cm
Full Length:
Approx. 24 cm
Model:
Cut-off Pliers
Weight:
Approx. 232 g
Handle Length:
Approx. 11 cm 
Pliers Length:
Approx. 11 cm 
Full Length:
Approx.  22 cm
Applicable:
CV Joint Boot Clamp Plier Set Heavy-duty pliers with steel jaws and formed handles for extra comfort in use. 
Suitable for ear-type hose clips found on fuel, cooling system and vacuum hoses. Crimps and flattens clamps on ear type CV joint boot clamps. :
Package List:
1 * Dust Casing Bundle Pliers, Cut-off Pliers (Optional) :
Note:
1.Please allow 1-3 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
About us:
Our company(Qiilu) is a manufacturer of Car and motorcycle accessories with well-equipped testing equipment and strong technical force. With a wide range, good quality, reasonable prices and stylish designs, our products are extensively used in car, mining industry, transportation, lighting and other industries. We welcome new and old customers from all walks of life to contact us for future business relationships and achieve mutual success! :

Поврзани производи..