• Свеж
Shonee 64mm 14 Flute Filter Filter Crenk за Toyota, Lexus, RAV4, Camry, Tundra, Highlander, Sienna-тешка чаша за дејствување на маслото за масло за отстранување на капакот за отстранување на капакот за 2,5-5,7L ?
zoom_in

Shonee 64mm 14 Flute Filter Filter Crenk за Toyota, Lexus, RAV4, Camry, Tundra, Highlander, Sienna-тешка чаша за дејствување на маслото за масло

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Трајни - Shonee 64mm 14 Flute Cup Style Тешкиот филтер за филтрирање на масло е изработен од легура со голема густина, што ќе обезбеди голема моќност за ротирање на екстремно тесната капа на филтерот за масло и не го оштетува пластичното капаче Мора да има за промена на нафтата. Одлична завршница - нашите клучеви за филтрирање на маслото не само што се изградени цврсти, туку површината никогаш нема да 'рѓа. Легурата со голема густина со одлична завршница ќе го направи клучот да трае долго време. Референца за применливи модели - Shonee 64mm 14 Flutes Filter Filter Filter Cap Алатка за отстранување одговара на многу автоматски модели како што се Toyota, Lexus, RAV4, Camry, Tundra, Highlander, Sienna и повеќе возила опремени со 2,5 L до 5,7 L мотори кои користат стил на касета на Toyota на Toyota Систем за филтрирање на нафта. Овој клуч не работи на возила со традиционални филтри за канистер што ги одврзувате и фрлате и не одговара на капачето за филтрирање на маслото од 1,8 L. Гаранција - Shonee е бренд кој е специјализиран за делови за автомобили, така што, нашата компанија е многу сигурна во нашите производи. Прашајте купете со нашата 3 месеци услуга за гаранција. Погон - 3/8 инчен квадратен клуч. Трајни - Shonee 64mm 14 Flute Cup Style Тешкиот филтер за филтрирање на масло е изработен од легура со голема густина, што ќе обезбеди голема моќност за ротирање на екстремно тесната капа на филтерот за масло и не го оштетува пластичното капаче. Мора да има за промена на нафтата. Одлична завршница - нашите клучеви за филтрирање на маслото не само што се изградени цврсти, туку површината никогаш нема да 'рѓа. Легурата со голема густина со одлична завршница ќе го направи клучот да трае долго време. Референца за применливи модели - Shonee 64mm 14 Flutes Filter Filter Filter Cap Алатка за отстранување одговара на многу автоматски модели како што се Toyota, Lexus, RAV4, Camry, Tundra, Highlander, Sienna и повеќе возила опремени со 2,5 L до 5,7 L мотори кои користат стил на касета на Toyota на Toyota Систем за филтрирање на нафта.

Поврзани производи..