• Свеж
Сет на алатка за издувни цевки со напојување со 4 парчиња, поправка на цевки, експандери, отстранување на вдлабнатини, секач на ланец, раздвојување на ореви, увоз и д?
zoom_in

Сет на алатка за издувни цевки со напојување со 4 парчиња, поправка на цевки, експандери, отстранување на вдлабнатини, секач на ланец, раздвојување

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Сплитер на ореви 1-1/2 "-2-1/2" експандер (мал). 2-1/8 "x 3-1/2" експандер (голем). Кутија за складирање. Комплет за специјализирани алатки го олеснува поправката и замената на автомобилските издувни цевки. Вклучува секач за цевки во стилот на ланец за да направите брзи чисти намалувања во цевките до дијаметар до 3-1/2 ". Вклучува експандер на цевки за правење прирабници и поправка на вдлабнатини. Вклучува сплитер на ореви за да се отстранат 'рѓосаните и замрзнатите ореви. Трајни куќишта за складирање комплетно со упатства за употреба и упатства за употреба и Фотографии. Поставена алатка за сервисирање на системи за издувни гасови. Крити цевки до 3-1/2-инчи. Користете за поправка на забите од цевките и фитинг на цевки. Вклучува секач на ланец, сплитер на ореви и експандер на цевки. Комплет 42 вклучува 4-парчиња за сервисирање на системи за издувни гасови Комплет за специјализирани алатки го олеснува поправката и замената на автомобилските цевки за издувни гасови. Вклучува секач за цевки во стилот на ланец за да направите брзи чисти намалувања во цевките до дијаметар до 3-1/2 ". Вклучува експандер на цевки за правење прирабници и поправка на вдлабнатини. Вклучува сплитер на ореви за да се отстранат 'рѓосаните и замрзнатите ореви. Издржлив случај за складирање комплетен со упатства и фотографии за употреба.

Поврзани производи..