• Свеж
Алатка за автомобили Полишер, тампон за автомобили Полишер за тампон за автомобили со влошки од волна од пена за полирање и восочување, делови за замена на опрема з?
zoom_in

Алатка за автомобили Полишер, тампон за автомобили Полишер за тампон за автомобили со влошки од волна од пена за полирање и восочување, делови

DEN 950.40

Стока
check Во продавницата

Едноставно носење : USB кабел за полнење со мала тежина и компактна големина ги прави и затворено и на отворено користејќи многу поудобно Широко користење : Овозможува широка примена при полирање, восочување, мелење, така натаму, задоволување на вашите различни потреби. Широка апликација : Овозможува широка примена при полирање, восочување, мелење и така натаму, задоволување на вашите различни потреби. Паметно полирање : 2 брзина на менувачот заедно со покривање со дијаметар од 110мм ветува широка површина, па дури и ефект на полирање, лесен и сигурен. Паметно полирање : 2 брзина на менувачот заедно со покривање со дијаметар од 110мм ветува широка површина, па дури и ефект на полирање, лесен и сигурен. Спецификација : Тип на ставка : Полидер за автомобили : Аббатер : 1 x 7.4 V литиум батерија Капацитет : 2000m Ah, испорачана со вградена батерија. Максимална моќност : 100 WMOTOR Брзина : 18000rpmpolishing Брзина на диск : 2250rpmworking Време : 1 ~ 2 часови за полнење Интерфејс : Тип cfunction : За пескарење, восочување, полирање, прашина.Панаж список : 1 x CAR Polisher1 x 80 Grit Shandpaper1 x 320 Shandpaper1 x Dedusting pan2 x Плишани полирање диск2 x портокал восок Disc1 x USB кабел за полнење1 x Упатство за корисникот.

Item Type:
Car Polisher
Material:
ABS
Battery:
1 x 7.4V Lithium Battery
Battery Capacity:
2000mAh, shipped with built in battery.
Maximum Power:
100W
Motor Speed:
18000rpm
Polishing Disc Speed:
2250rpm
Working Time:
1~2 Hours
Charging Interface:
Type C
Function:
For sanding, waxing, polishing, dusting.
Package List:
1 x Car Polisher:
1 x 80 Grit Sandpaper:
1 x 320 Grit Sandpaper:
1 x Dedusting Pan:
2 x Plush Polishing Disc:
2 x Orange Waxing Disc:
1 x USB Charging Cable:
1 x User Manual:

Поврзани производи..