• Свеж
Алатка за отстранување на TRIM BYNIIUR, 107 парчиња автомобилски панел на врата Аудио Трим Алатка за алатки, алатка за отстранување на клипот за отстранување на прицврсту?
zoom_in

Алатка за отстранување на TRIM BYNIIUR, 107 парчиња автомобилски панел на врата Аудио Трим Алатка за алатки, алатка за отстранување на

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Заштедете време, фрустрација и пари : Постојат 6 компјутери специфични алатки за отстранување на облогата на работни места, 1 парчиња отстранувач на прицврстувачи на компјутери и 100 клипови за прицврстувачи на компјутери за да го поправите вашиот автомобил ефикасно и лесно Овој комплет се вклопува во секоја област, особено во тесни простори и работи одлично за отстранување на трим клипови, внатрешни и надворешни облоги без да гребете ништо. 6 најпопуларни различни стилови на клипови : Доаѓа со асортиман на различни стилови на клипови во случај да имате скршен или да скршите еден за време на процесот на отстранување. Широко користени за клипови за браник, клипови за исечоци на вратите, клипови на панели на вратите, клипови за исечоци и замена на држачи за штитници за прскање. Универзални алатки за отстранување на автоматско трим : Вклучува 6 компјутери со различни видови на трим алатки направени од цврст и издржлив најлон материјал. Вие сте во можност да ги отстраните тешкиот трим и компонентите без алатките што се појавуваат да се наведнуваат или да се скршат. Добро одговара за професионалниот или DIY. Повеќекратни намени : Алатките за отстранување на трим работат одлично и имаат доволно опции за да ги покриваат најмногу потреби за отстранување на панели за автомобили, радијаторски штит од штит, фендер, замена на држачи за штитници за браник и прскање за штитници за Форд, Тојота, Хонда, ГМ, Крајслер, итн. Лесно за Продавница и носење : Доаѓа со преносна торбичка за продавници за чување на сите ваши алатки по употреба. Нема да се грижите за губење на нив. Исто така, погодно е да се носи во автомобилот. Byniiur нуди 12-месечна замена за поддршка за услугата за неисправни артикли. Заштедете време, фрустрација и пари : Постојат 6 компјутери специфични алатки за отстранување на облогата на работни места, 1 парчиња отстранувач на прицврстувачи на компјутери и 100 клипови за прицврстувачи на компјутери за да го поправите вашиот автомобил ефикасно и лесно. Овој комплет се вклопува во секоја област, особено во тесни простори и работи одлично за отстранување на трим клипови, внатрешни и надворешни облоги без да гребете ништо. 6 најпопуларни различни стилови на клипови : Доаѓа со асортиман на различни стилови на клипови во случај да имате скршен или да скршите еден за време на процесот на отстранување. Широко користени за клипови за браник, клипови за исечоци на вратите, клипови на панели на вратите, клипови за исечоци и замена на држачи за штитници за прскање.

Поврзани производи..