• Свеж
Сандвик Коромант, Ц8-МАС-40 240, Коромант Капто Истечен Мерач Со Квалификувана Должина
zoom_in

Сандвик Коромант, Ц8-МАС-40 240, Коромант Капто Истечен Мерач Со Квалификувана Должина

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Се користи за поставување важни параметри како што се : проверка на положбата за држачи; ориентација На Вретеното; геометриска контрола На компонентата на тела; претходно поставување На Алатката Големина На спојување Ц8. Се користи за поставување важни параметри како што се : проверка на положбата за држачи; ориентација На Вретеното; геометриска контрола На компонентата на тела; претходно поставување На Алатката. Големина На спојување Ц8. Сандвик Коромант Ц8-МАС-40 240, мерач На истекување На Коромант Капто со квалификувана должина е дел од семејството на производи Коромант Капто. Коромант Капто е модуларен концепт за алатки за брза промена кој нуди три системи во еден. Носителите на алатки за брза промена го намалуваат времето на поставување и промена на алатот, што доведува до значително зголемено користење на машината. Системот Coromant Capto гарантира исклучителна, повторлива точност, но ова е од мала корист, освен ако различните други компоненти во вкупниот процес на обработка не се правилно и прецизно поставени. Коромант нуди низа мерачи за поставување на аксијални и централни висини за различните големини на спојување кои се препорачуваат за поставување важни параметри.

Поврзани производи..