• Свеж
Челични дупки за вежбање, атмосфера со екструзија на мисии за формирање на чешма за завртки за завртки метрички приклучок за чешма за чешма за чешма за чешма за веж?
zoom_in

Челични дупки за вежбање, атмосфера со екструзија на мисии за формирање на чешма за завртки за завртки метрички приклучок за чешма за чешма за

DEN 1336.00

Стока
check Во продавницата

Облогата на титаниум ја зголемува отпорноста на абење и издржливоста Теми за димензии на димензии преку дупки.Селено земја HSS го зголемува отпорно и остриот абење. Алатката ја формира конецот со екструзија, така што големината на конецот може тесно да се одржува. Идеално за дупчење во метал, дрво и пластика. Врвот на брзината ги намалува остриците на одење : 1. Тешки на навој на димензии преку дупки2. Дизајнот без бесот овозможува високо квалитетни навои, побрзи брзини на прислушување, поголемо производство и не создава чипови што го поедноставуваат прислушувањето на дупките за слепиот дел од дното (навои може да се формираат целосна длабочина на дупката). Спецификација : Тип : Материјал за екструзија : Висока Брзина челична облога : Големина на обложување на титаниум : M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12 Perfect за DIY проекти и одржување и поправка на домаќинствата.

Type:
Extrusion Tap
Material:
High Speed Steel
Coating:
Titanium Coating
Size:
M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 M8 M10 M12
Perfect for DIY projects and household maintenance and repair. :

Поврзани производи..