• Свеж
Уред За Заоблување на бакарни Цевки, Алатка За Рачно Заоблување Лесен За Инсталирање На Цевки Широко Користен Пренослив И Ефикасен За Алуминиумска Цевка За Бакарн?
zoom_in

Уред За Заоблување на бакарни Цевки, Алатка За Рачно Заоблување Лесен За Инсталирање На Цевки Широко Користен Пренослив И Ефикасен За

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Изработени од квалитетни материјали, поседуваат добра сила и висока работна ефикасност Оваа рачка се користи за отстранување на внатрешноста и надворешноста на цевката. Широко се користи во пвц, ППР, бакарна цевка, месинг, алуминиумска цевка со дијаметар од 4‑42мм. овој минијатурен грејач на цевки е добра алатка за отстранување или заоблување на цевките. Професионална алатка за рачна рачка за цевки, пренослива и ефикасна, многу издржлива. Изработени од квалитетни материјали, поседуваат добра сила и висока работна ефикасност. Оваа рачка се користи за отстранување на внатрешноста и надворешноста на цевката. Широко се користи во пвц, ППР, бакарна цевка, месинг, алуминиумска цевка со дијаметар од 4‑42мм. овој минијатурен грејач на цевки е добра алатка за отстранување или заоблување на цевките. Професионална алатка за рачна рачка за цевки, пренослива и ефикасна, многу издржлива. Изработени од квалитетни материјали, поседуваат добра јачина и висока работна ефикасност2. Оваа рачка се користи за отстранување на внатрешноста и надворешноста на цевката3. Широко се користи во пвц, ППР, бакарна цевка, месинг, алуминиумска цевка со дијаметар од 4‑42мм4. Овој минијатурен грејач на цевки е добра алатка за отстранување или заоблување на цевките5. Професионална алатка за рачна рачка за цевки, пренослива и ефикасна, многу издржлива спецификација : Тип На Ставка : Опсег На Преработка На Цевки : Прибл.

Item Type:
Pipe Reamer
Working Range:
Approx. 4 ~ 42mm / 0.2 ~ 1.7in
Uses:
Used for deburring copper, aluminum, brass and other types of tubes
Height:
Approx. 58mm / 2.3in
Diameter:
Approx. 52mm / 2in
Package List:
1 x Pipe Reamer :

Поврзани производи..