• Свеж
SHDIATOOL Цпу Гравирање Битови Дијамант Бруси Вакуум Лемени Дијамант Резба Битови За камен Топката-крајот 6MM/12-60mm Пакет на 2
zoom_in

SHDIATOOL Цпу Гравирање Битови Дијамант Бруси Вакуум Лемени Дијамант Резба Битови За камен Топката-крајот 6MM/12-60mm Пакет на 2

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

2 парчиња Вакум Лемење дијамант гравирање битови директно нож Дијаметар на крајот на топката 6мм,работна должина,Вкупна должина од 12мм 60мм; Дијаметар на крајот На Топката 6мм,работна должина,Вкупна должина од 20мм 90мм; Дијаметар На крајот На Топката 8мм,обработлива должина 8мм; дијаметар на крајот На Топката 90мм; Дијаметар На крајот На Топката 10мм,работна должина,Вкупна должина од 12мм 76мм; Дијаметар На крајот На Топката 10мм,работна Должина,20мм вкупна должина 90мм;. За гранит мермер ѕидарски керамички плочки тула. Се користи на машина за гравирање НА ЦПУ која работи со голема брзина на ротирање. Ако вредноста на вашата нарачка е повеќе од 100 долари во нашата продавница,би сакале да ви ја испратиме со бесплатни ПРОЗОРЦИ од Кина. Внимание : Само За американскиот поредок. 2 парчиња Вакум Лемење дијамант гравирање битови директно нож. Дијаметар на крајот на топката 6мм,работна должина,Вкупна должина од 12мм 60мм; Дијаметар на крајот На Топката 6мм,работна должина,Вкупна должина од 20мм 90мм; Дијаметар На крајот На Топката 8мм,обработлива должина 8мм; дијаметар на крајот На Топката 90мм; Дијаметар На крајот На Топката 10мм,работна должина,Вкупна должина од 12мм 76мм; Дијаметар На крајот На Топката 10мм,работна Должина,20мм вкупна должина 90мм;. За гранит мермер ѕидарски керамички плочки тула. Се користи на машина за гравирање НА ЦПУ која работи со голема брзина на ротирање. Ако вредноста на вашата нарачка е повеќе од 100 долари во нашата продавница,би сакале да ви ја испратиме со бесплатни ПРОЗОРЦИ од Кина. Внимание : Само За американскиот поредок. ==============ОПИС ============== Ставка : 6мм/12-60мм вакумски Лемени дијамантски гравирање битови со топчест спој директно Нож Количина : 2 парчиња Спецификација : Дијаметар На крајот на Топката 6мм, работна должина, Вкупна должина од 12мм 60мм; Апликација : за гранит мермер ѕидарски керамички плочки тула.

Ball end Diameter 6mm,workable length,12mm Total length 60mm; :
Application:
For granite marble masonry ceramic tile brick....:
Feature:
1. 5-8times working life than electroplated diamond bits. High efficiency.:
2. Used on CNC engraving machine, working at high rotating speed. :
3. Different models for end milling, carving, line engraving, polishing, slotting, hollow-cutting, 3D embossment, cutting, flat processing ect. :
================The End================:
※※※※※※※※※ABOUT DIATOOL※※※※※※※※※:
We are a professional Manufacturer & Supplier of diamond tools in China, we could provide you following products used on Granite Marble Concrete Ceramic Tile Glass and Steel...:
Diamond Cutting Discs/ Saw Blades:
Diamond polishing pads:
Diamond grinding wheel/bits:
Diamond drilling core bits:
Other Diamond tools accessory (router bits, engraving bits, backer....):
If possible, we would like to do bulk cooperation at much more competitive prices, please contact us. Thanks a Lot:
Advantage of buying from us:
Directly from Professional Ma

Поврзани производи..