• Свеж
Морс Тапер Шанк, стабилен траен широк опсег на стегање Соберете го сопственикот на Чак 40cr материјал за индустриски материјали
zoom_in

Морс Тапер Шанк, стабилен траен широк опсег на стегање Соберете го сопственикот на Чак 40cr материјал за индустриски материјали

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Дојдете со широк опсег на обработка, погоден за струг, машина за дупчење, обработка на машина за мелење Дојдете со широк опсег на обработка, погоден за струг, машина за дупчење, обработка на машина за мелење. MTB задното влечење Тип усвои уникатен дизајн на внатрешна конец се користи за поврзување на спојникот на центарот за обработка за да ја заклучите главата на секачот. Обработката е стабилна и цврстината е голема, процесот на калење на површината ја зголемува цврстината на предметот долго време и не е лесно да се деформира кога се користи. Овој држач може широко да го замени обичниот вежба од типот на клучот, Чак, 7316 Чак од типот, и мелење на типот Б - ер. Поседувајте голема точност, широк опсег на стегање и голема сила за стегање. Производот што одговара на ER, усвојува одличен материјал од 40cr, кој е здрав и издржлив. Дојдете со широк опсег на обработка, погоден за струг, машина за дупчење, обработка на машина за мелење. Дојдете со широк опсег на обработка, погоден за струг, машина за дупчење, обработка на машина за мелење. MTB задното влечење Тип усвои уникатен дизајн на внатрешна конец се користи за поврзување на спојникот на центарот за обработка за да ја заклучите главата на секачот. Обработката е стабилна и цврстината е голема, процесот на калење на површината ја зголемува цврстината на предметот долго време и не е лесно да се деформира кога се користи. Овој држач може широко да го замени обичниот вежба од типот на клучот, Чак, 7316 Чак од типот, и мелење на типот Б - ер. Поседувајте голема точност, широк опсег на стегање и голема сила за стегање. Производот што одговара на ER, усвојува одличен материјал од 40cr, кој е здрав и издржлив. Производот што одговара на ER, усвојува одличен материјал од 40cr, кој е здрав и траен2. Тип на задниот дел од влечење Управувајте уникатен внатрешен дизајн на навој се користи за поврзување на спојникот на центарот за обработка за да ја заклучите главата на секачот3.

Item Type:
Cnc Milling Tool Holder
Model:
Mtb5-Er32(M20)
Material:
40Cr
Purpose:
Used For Operations On Cnc Machine Tools, Etc.
Hardness:
Hrc45-48
Handle Length:
Approx. 136Mm / 5.4In
Diameter Of Big Head Of Taper Handle:
Approx. 44Mm / 1.7In
Modular Taper Handle:
Mtb5
Tail Thread:
M20X2.5P
Applicable Nut:
Er32
Features:
Can Widely Replace Ordinary WrenchType Drill Chucks, 7316 Milling Chucks, And BEr Milling Chucks. Possess High Accuracy, Wide Clamping Range And Large Clamping Force.
Scope Of Application:
Suitable For Lathes, Drilling Machines, Milling Machines, And Boring Machines. It Is The First Choice For Taps, Drills And Milling Cutters.
Package List:
1 X Cnc Milling Tool Holder

Поврзани производи..