• Свеж
Дупчалка Допрете Малку Во Собата, Спирала Флејта Дизајн Груб Навој Машина Допрете Хексадецимален Стебло Завртка Допрете Вежба Малку За Потешко Материјал За Дупче?
zoom_in

Дупчалка Допрете Малку Во Собата, Спирала Флејта Дизајн Груб Навој Машина Допрете Хексадецимален Стебло Завртка Допрете Вежба

DEN 1577.60

Стока
check Во продавницата

Комбинирајте дупчалка и завртка допрете во една, висока ефикасност и корисна Дизајн на спирална флејта за подобрен ефект на отстранување на чипови. 1/4 шестоаголник може да се инсталира во вежба за клупа, вежба за напојување. Овие славини за завртки се изработени од челик со голема брзина и површината е нитридирана за висока цврстина и отпорност на ' рѓа. Титаниумската обвивка овозможува алатката да вежба и допрете на потврд материјал. Комбинирајте дупчалка и завртка допрете во една, висока ефикасност и корисна. Овие славини за завртки се изработени од челик со голема брзина и површината е нитридирана за висока цврстина и отпорност на ' рѓа. Титаниумската обвивка овозможува алатката да вежба и допрете на потврд материјал. 1/4 шестоаголник може да се инсталира во вежба за клупа, вежба за напојување. Дизајн на спирална флејта за подобрен ефект на отстранување на чипови.Спецификација : Тип На Ставка : Шестоаголник Завртка Допрете Вежба Битматеријал : Висока Брзина Челик Тип : Слепа Дупчалка Стил : Спирален Тип На Флејта : Груб Тип На Навој : Машинска Точност : Н2опции : М3-2,5, М4-3,3, М5-4,2, М6-5, М8-6,8, М10-8,5.в-е-текст табела тд,.в-е-текстуална табела та,;.w-е-текст табела, Пакет Листа : 10 x Завртка Допрете Вежба Bit Note : ве Молиме имајте предвид дека новиот тип и стариот тип на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате.

Item Type:
Hex Shank Screw Tap Drill Bit
Material:
High Speed Steel
Opening Type:
Blind Hole
Tap Style:
Spiral Flute
Thread Type:
Coarse Thread
Type:
Machine Tap
Accuracy:
H2
Options:
M3-2.5, M4-3.3, M5-4.2, M6-5, M8-6.8, M10-8.5
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
10 x Screw Tap Drill Bit:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Поврзани производи..