• Свеж
Четка За Тоалет за Четка И Држач за Тоалет во Бања, Четка За Тоалетна Чинија Со Долга Рачка И Флексибилни Влакна, Четка За Чистење Тоалетни Садови Четки За Чистење Т?
zoom_in

Четка За Тоалет за Четка И Држач за Тоалет во Бања, Четка За Тоалетна Чинија Со Долга Рачка И Флексибилни Влакна, Четка За Чистење Тоалетни

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Одржувајќи Го Чист : кога "нештата" ќе се залепат за тоалетот, потребна ви е добра силна четка за чистење тоалет за да ја завршите работата Комплет четка за тоалет : четка за Тоалет и држач изработени од висококвалитетен пп и ТПР материјал, нелеплива обвивка, без прашина на тврдите влакна, мека и флексибилна, нема да му наштети на тоалетот и ќе собере нечистотија. Исто така, нема да ја изгребе површината на тоалетната чинија. Влакната НА ТПР, чисти без оштетување на глазурата, ефикасно чистење, меко и не-обложување, посилна моќ за чистење; лесна за чистење, нелеплива коса, исплакнете со вода, лесна за миење валкана, без нечистотија или нечистотија. УДОБЕН ДИЗАЈН НА РАЧКАТА : четката За Тоалет со ergономска рачка го олеснува чистењето и намалувањето на времето за чистење. Нема потреба да притискате за совршено чистење. Едноставен и убав дизајн е координиран со вашата бања. Длабоко Чистење На Секој Агол : нашата глава за четка за тоалет може длабоко да го исчисти вашиот тоалет без слеп агол, вклучувајќи го и мртвиот агол во тоалетот и мртвиот агол под основата на тоалетот, меките влакна на четката и долгата рачка ви ја олеснуваат домашната работа. Одржувајќи Го Чист : кога "нештата" ќе се залепат за тоалетот, потребна ви е добра силна четка за чистење тоалет за да ја завршите работата. Комплет четка за тоалет : четка за Тоалет и држач изработени од висококвалитетен пп и ТПР материјал, нелеплива обвивка, без прашина на тврдите влакна, мека и флексибилна, нема да му наштети на тоалетот и ќе собере нечистотија. Исто така, нема да ја изгребе површината на тоалетната чинија. Влакната НА ТПР, чисти без оштетување на глазурата, ефикасно чистење, меко и не-обложување, посилна моќ за чистење; лесна за чистење, нелеплива коса, исплакнете со вода, лесна за миење валкана, без нечистотија или нечистотија. УДОБЕН ДИЗАЈН НА РАЧКАТА : четката За Тоалет со ergономска рачка го олеснува чистењето и намалувањето на времето за чистење. Нема потреба да притискате за совршено чистење. Едноставен и убав дизајн е координиран со вашата бања. Длабоко Чистење На Секој Агол : нашата глава за четка за тоалет може длабоко да го исчисти вашиот тоалет без слеп агол, вклучувајќи го и мртвиот агол во тоалетот и мртвиот агол под основата на тоалетот, меките влакна на четката и долгата рачка ви ја олеснуваат домашната работа. Заштеда на простор : компактниот дизајн на оваа четка за тоалет ја прави одлична опција за помали бањи или за оние кои сакаат да го максимизираат својот простор за складирање.

Поврзани производи..