• Свеж
Cabilock 3 парчиња за складирање електричен држач за електрична standидна стока домашна заштеда на простор за заби за заби за заби, не'рѓосувачки паста за заби, поставена ?
zoom_in

Cabilock 3 парчиња за складирање електричен држач за електрична standидна стока домашна заштеда на простор за заби за заби за заби, не'рѓосувачки

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Електрична решетка за четки за заби- Транспарентниот држач за четки за заби е изработен од не'рѓосувачки челик Обезбедува неговата стабилност и издржливост, што не се крши лесно. Електрична паста за заби за заби - 4 слотови лесно ја организирате четката за заби или пастата за заби, животот е порелаксиран. Паста за заби- Се одликува со 3 слотови за заби за заби за паста за заби и големината може да ги задржи повеќето електрични четки за заби и пасти за заби. Пол за паста за заби- Супер мала тежина и компактна големина, но доволно складирање за да се стави четка за заби и паста за заби. Чаша за четкичка за заби-самолеплива, дизајн на wallид и, цврст и корисен. Електрична решетка за четки за заби- Транспарентниот држач за четки за заби е изработен од не'рѓосувачки челик. Обезбедува неговата стабилност и издржливост, што не се крши лесно. Електрична паста за заби за заби - 4 слотови лесно ја организирате четката за заби или пастата за заби, животот е порелаксиран. Паста за заби- Се одликува со 3 слотови за заби за заби за паста за заби и големината може да ги задржи повеќето електрични четки за заби и пасти за заби. Пол за паста за заби- Супер мала тежина и компактна големина, но доволно складирање за да се стави четка за заби и паста за заби. Чаша за четкичка за заби-самолеплива, дизајн на wallид и, цврст и корисен. Пакетот вклучува 3 x Карактеристики на држачот за четки за заби - Супер мала тежина и компактна големина, но доволно складирање за да се стави четка за заби и решетката за четки за заби за заби.

Поврзани производи..