• Свеж
ГУДБЗ Столче За Седиште За Бања Нелизгачка Клупа За Бања За Возрасни Полица За Складирање На Столицата За Бричење |Водоотпорна Дрвена Столица За Бања За Домашна Б?
zoom_in

ГУДБЗ Столче За Седиште За Бања Нелизгачка Клупа За Бања За Возрасни Полица За Складирање На Столицата За Бричење |Водоотпорна Дрвена

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Столицата за бања е изработена од 100% Цврсто Дрво, изградена да трае со еколошки лак заврши, многу мазна завршница. Столицата Не се лизга водоотпорна и лесна за чистење - Столици За Туширање. Оваа убава Корисна Столица за Бања е дизајнирана одлична за миење седишта, потпирање на стапалата и бричење на нозете. исто така, со полица за складирање, користете го држејќи крпа и додатоци за бања. Седиштето на Клупата за туширање нема да акумулира вода. 4 гумени затворачи што не се лизгаат безбедно се навртуваат на дното, спречуваат лизгање и остануваат цврсто на подот. УДОБНО : оваа столица за туширање им помага на постарите или лицата со посебни потреби да уживаат во бањите и тушевите во целосна безбедност и удобност. Услуга по продажбата : Ако имате какви било прашања, можете да не контактирате преку е-пошта во секое време, а ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Ограничената подвижност неизмерно влијае и го комплицира секојдневниот живот. Таквата ситуација може да има многу причини, како што се несреќа или болест. Кога некој ќе достигне одредена возраст, на пример, познатите движења стануваат се потешки.Оваа столица за туширање им помага на постарите или лицата со посебни потреби да уживаат во бањите и тушевите во целосна безбедност и удобност.Спецификација : Капацитет На Тежина : 250 кгматеријал : цврста боја на дрво : браундеал за постари лица, баби и дедовци, инвалиди или лица со намалена подвижност.

Weight Capacity:
250kg
Material:
solid wood
Color:
brown
Ideal for the elderly, grandparents, disabled or people with reduced mobility.:
hint:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement.:
We guarantee there is no risk in buying here:
If received other or damaged items. Please contact us before providing any feedback. We will solve it for you. :

Поврзани производи..