• Свеж
DQG Bathdesign Издржани куки за завеси за туширање прстени, никогаш не 'рѓаат не'рѓосувачки челик двојни лизгачки куки за туширање кои, за завеси за туширање за бања, сет о?
zoom_in

DQG Bathdesign Издржани куки за завеси за туширање прстени, никогаш не 'рѓаат не'рѓосувачки челик двојни лизгачки куки за туширање кои,

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

【Лесно лизгање】 Инженерски сферични валјаци топки со куки за завеси за туширање можат да летаат непречено и брзо низ шипката за туширање Design Дизајн на двојна кука】 Овие куки за завеси за туширање се доволно силни и имаат двострано дизајнирање на кука, што може да виси тешки завеси за туширање и лагер за туширање. 【Висококвалитетни куки од не'рѓосувачки челик】 Овие куки за завеси за туширање се изработени од висококвалитетни нерѓосувачки челик и чисти бакарни топки, кои имаат одлична отпорност на корозија и 'рѓа. 【Одличен квалитет】 Куката за туширање е цврсто заварена, што може да достигне тест за истегнување од повеќе од 20 килограми, квалитетот на електропланирање е одличен, а брзината на бојата е многу добра, како елегантна декорација на вашата бања. 【Комплет од 12 куки】 се продава како сет од 12 прстени за куки за туширање. Прачки за завеси за туширање кои ги исполнуваат повеќето стандардни големини. Ако добиете какви било неисправни производи, не двоумете се да не контактирате. Веднаш ќе ви дадеме размена или поврат. 【Лесно лизгање】 Инженерски сферични валјаци топки со куки за завеси за туширање можат да летаат непречено и брзо низ шипката за туширање. Design Дизајн на двојна кука】 Овие куки за завеси за туширање се доволно силни и имаат двострано дизајнирање на кука, што може да виси тешки завеси за туширање и лагер за туширање. 【Висококвалитетни куки од не'рѓосувачки челик】 Овие куки за завеси за туширање се изработени од висококвалитетни нерѓосувачки челик и чисти бакарни топки, кои имаат одлична отпорност на корозија и 'рѓа.

Поврзани производи..